HADİSE İLK KEZ KONUŞTU

Magazin - Cemiyet 03.05.2022 - 11:42, Güncelleme: 03.05.2022 - 11:42
 

HADİSE İLK KEZ KONUŞTU

kocaeli haberi
Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise ilk kez konuştu; "Eşime teşekkür ediyorum" Kıbrıs’ta sahne alan şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlenmesi ile alakası ilk kez konuştu. Kendisini dinlenemeye gelenlere evlendiğini açıklayan ve "Eşim bana prensesler gibi değil kraliçeler gibi bakıyor" diyen Hadise ”Dışardan gelen iğrenç laflara kulak asmadığı için eşime teşekkür ediyorum. İşte gerçek adam budur. Mehmet seni çok seviyorum” dedi. Şarkıcı Hadise, iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda evlenmesinin ardından ilk kez konuştu. Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, konserinde 'Prenses' şarkısını seslendirdi. Hadise, ''Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama ilk defa evlendikten sonra seslendireceğim'' ifadelerini kullandı. "Eşim bana prensesler gibi değil kraliçeler gibi bakıyor" diyen Hadise, şu ifadeleri kullandı. ''Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. 'Prenses' şarkımda şöyle bir şey söylüyorum: Prensesler gibiydim baba evinde... Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için... Beni bu kadar güzel sevdiği için... Hep yanımda olduğu için...''
kocaeli haberi

Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise ilk kez konuştu; "Eşime teşekkür ediyorum"

Kıbrıs’ta sahne alan şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlenmesi ile alakası ilk kez konuştu. Kendisini dinlenemeye gelenlere evlendiğini açıklayan ve "Eşim bana prensesler gibi değil kraliçeler gibi bakıyor" diyen Hadise ”Dışardan gelen iğrenç laflara kulak asmadığı için eşime teşekkür ediyorum. İşte gerçek adam budur. Mehmet seni çok seviyorum” dedi.

Şarkıcı Hadise, iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler ile Çırağan Sarayı'nda evlenmesinin ardından ilk kez konuştu. Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, konserinde 'Prenses' şarkısını seslendirdi. Hadise, ''Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama ilk defa evlendikten sonra seslendireceğim'' ifadelerini kullandı.

"Eşim bana prensesler gibi değil kraliçeler gibi bakıyor" diyen Hadise, şu ifadeleri kullandı.

''Bu şarkıyı yıllardır söylüyorum ama evlendikten sonra ilk defa seslendireceğim. 'Prenses' şarkımda şöyle bir şey söylüyorum: Prensesler gibiydim baba evinde... Eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Prenses değil, kraliçe gibi. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için... Beni bu kadar güzel sevdiği için... Hep yanımda olduğu için...''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.