HACI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'E İLK ZİYARET AK PARTİ GEBZE'DEN

Siyaset 20.08.2024 - 20:23, Güncelleme: 20.08.2024 - 20:23
 

HACI ZİNNUR BÜYÜKGÖZ'E İLK ZİYARET AK PARTİ GEBZE'DEN

KOCAELİ HABERİ
Bugün Gebze'ye gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Kadın kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak ve ilçe gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt ile birlikte kutsal Umre ziyaretinden dönen Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü evinde ziyaret etti.. Recep Kaya bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz ve yönetimimizle birlikte ümre ziyaretinden dönen Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ü hanesinde ziyaret ettik. Allah kabul ve makbul eylesin." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Bugün Gebze'ye gelen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, Kadın kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak ve ilçe gençlik kolları başkanı Bilal Durmuş Kurt ile birlikte kutsal Umre ziyaretinden dönen Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz'ü evinde ziyaret etti..

Recep Kaya bu ziyareti sosyal medyadan "Kocaeli Milletvekilimiz Mehmet Akif Yılmaz ve yönetimimizle birlikte ümre ziyaretinden dönen Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ü hanesinde ziyaret ettik. Allah kabul ve makbul eylesin." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.