GTO MECLİSİ REKTÖR MANTAR'I AĞIRLADI

Güncel 28.08.2024 - 21:36, Güncelleme: 28.08.2024 - 21:36
 

GTO MECLİSİ REKTÖR MANTAR'I AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun başkanlığında gerçekleşti.. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda,  GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun açılış konuşmasından sonra GTO'nun aylık faaliyetleri ve yapılan çalışmalar değerlendirildi. GTO Meclis Toplantısı, Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ın Gebze Teknik Üniversite’si ile ilgili bilgilendirme, üniversite-sanayi iş birliği ve üniversitelerin ekonomiye etkileri konuları hakkında bilgi aktarımı ve GTO adına plaket takdimi ile son buldu.  
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun başkanlığında gerçekleşti..

Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda,  GTO Meclis başkanı Oğuz Şerifalioğlu'nun açılış konuşmasından sonra GTO'nun aylık faaliyetleri ve yapılan çalışmalar değerlendirildi.

GTO Meclis Toplantısı, Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ın Gebze Teknik Üniversite’si ile ilgili bilgilendirme, üniversite-sanayi iş birliği ve üniversitelerin ekonomiye etkileri konuları hakkında bilgi aktarımı ve GTO adına plaket takdimi ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.