GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER'DEN DİLOVASI'NA YARDIM ELİ

Dünya 08.06.2022 - 11:40, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:40
 

GTO BAŞKANI NAİL ÇİLER'DEN DİLOVASI'NA YARDIM ELİ

kocaeli haberi
Dilovası'nda GTO Başkanı Nail Çiler'in girişimiyle 15 Temmuz 2019 tarihinde hayat geçirilen “Sosyal Etki Merkezi” projesi ile yardıma muhtaç insanlarımıza yardım eli uzatılmaya devam ediliyor.. Başkan Nail Çiler bugün Dilovası “Sosyal Etki Merkezi”nde dağıtılmak üzere götürdüğü yiyecek malzemelerini bizzat kendsi götürtdükten sonra yaptığı açıklamada "3 yıldır Dilovası'nda hizmet veren, ihtiyaç sahiplerinin kendilerine verilen kart ile ücretsiz alışveriş yaptığı “Sosyal Etki Merkezi”mizi Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir’e tanıttık, ihtiyaç sahiplerine gıda yardım kolilerimizi teslim ettik." dedi.. İşte o “Sosyal Etki Merkezi” projesi Gıda Kurtarma Derneği (GKTD)’nin, Gebze Ticaret Odası, Ford Otosan ve Fazla Gıda iş birliği ile hayata geçirdiği “Sosyal Etki Merkezi”nin açılışı 23 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Merkez, ‘’Gıdanı Kurtar’’ manifestosu ile ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı yaratarak, israfın engellenmesi ile kurtarılan gıdaların, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını hedefliyor. Kuruluşundan bugüne Türkiye’de gıda bankacılığı standartlarının ve kapasitesinin geliştirilmesini sağlayıcı öncü çalışmalar yürüten Gıda Kurtarma Derneği (GKTD), Ağustos 2017’den beri, Fazla Gıda iş birliğiyle yürüttüğü tüketilebilir gıdaların kurtarılması operasyonunda kurtardığı 4.000 ton gıdanın, 100’e yakın gıda bankası aracılığıyla, 325.000 ihtiyaç sahibi insana ulaşmasını sağladı. Dernek, Türkiye’nin dört bir yanındaki gıda bankalarına aktardığı bilgi ve deneyimi, Gebze Ticaret Odası, Fazla Gıda ve Ford Otosan’ın katkılarıyla hayata geçirilen “Sosyal Etki Merkezi” projesiyle Kocaeli Dilovası’nda taçlandırdı.  
kocaeli haberi

Dilovası'nda GTO Başkanı Nail Çiler'in girişimiyle 15 Temmuz 2019 tarihinde hayat geçirilen “Sosyal Etki Merkezi” projesi ile yardıma muhtaç insanlarımıza yardım eli uzatılmaya devam ediliyor..

Başkan Nail Çiler bugün Dilovası “Sosyal Etki Merkezi”nde dağıtılmak üzere götürdüğü yiyecek malzemelerini bizzat kendsi götürtdükten sonra yaptığı açıklamada "3 yıldır Dilovası'nda hizmet veren, ihtiyaç sahiplerinin kendilerine verilen kart ile ücretsiz alışveriş yaptığı “Sosyal Etki Merkezi”mizi Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir ve Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alper Demir’e tanıttık, ihtiyaç sahiplerine gıda yardım kolilerimizi teslim ettik." dedi..

İşte o “Sosyal Etki Merkezi” projesi

Gıda Kurtarma Derneği (GKTD)’nin, Gebze Ticaret Odası, Ford Otosan ve Fazla Gıda iş birliği ile hayata geçirdiği “Sosyal Etki Merkezi”nin açılışı 23 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Merkez, ‘’Gıdanı Kurtar’’ manifestosu ile ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına katkı yaratarak, israfın engellenmesi ile kurtarılan gıdaların, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını hedefliyor.

Kuruluşundan bugüne Türkiye’de gıda bankacılığı standartlarının ve kapasitesinin geliştirilmesini sağlayıcı öncü çalışmalar yürüten Gıda Kurtarma Derneği (GKTD), Ağustos 2017’den beri, Fazla Gıda iş birliğiyle yürüttüğü tüketilebilir gıdaların kurtarılması operasyonunda kurtardığı 4.000 ton gıdanın, 100’e yakın gıda bankası aracılığıyla, 325.000 ihtiyaç sahibi insana ulaşmasını sağladı. Dernek, Türkiye’nin dört bir yanındaki gıda bankalarına aktardığı bilgi ve deneyimi, Gebze Ticaret Odası, Fazla Gıda ve Ford Otosan’ın katkılarıyla hayata geçirilen “Sosyal Etki Merkezi” projesiyle Kocaeli Dilovası’nda taçlandırdı.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'maratem Peros' görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve eşarp görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.