GTO BAŞKANI ÇİLER'DEN BALDIZI OYA TUNCEL'E JEST

Magazin - Cemiyet 02.11.2021 - 23:24, Güncelleme: 02.11.2021 - 23:24
 

GTO BAŞKANI ÇİLER'DEN BALDIZI OYA TUNCEL'E JEST

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler hanımı Sevgi .Çiler'in ablası olan Gebze Kızılay şübe başkanı Oya Tunçel'in doğum günü unutmadı.. Başkan Çiler baldızı Oya Tunçel'e bir jest yaparak doğum gününü kutlayan mesajı ile birlikte güzel bir çiçek gönderdi. Nail Çiler'in bu güzel jestinden çok mutlu olan Oya Tunçel o çiçeğin fotoğrafını sosyal medyadan "Bu güzel çiçek için Gebze Ticaret Odası Bşk Nail Çilere teşekkür ederim" notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler hanımı Sevgi .Çiler'in ablası olan Gebze Kızılay şübe başkanı Oya Tunçel'in doğum günü unutmadı..

Başkan Çiler baldızı Oya Tunçel'e bir jest yaparak doğum gününü kutlayan mesajı ile birlikte güzel bir çiçek gönderdi. Nail Çiler'in bu güzel jestinden çok mutlu olan Oya Tunçel o çiçeğin fotoğrafını sosyal medyadan "Bu güzel çiçek için Gebze Ticaret Odası Bşk Nail Çilere teşekkür ederim" notu ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.