GÖRKEM ÇİLER DUALARLA ANILDI

Yaşam 26.05.2022 - 21:23, Güncelleme: 26.05.2022 - 21:44
 

GÖRKEM ÇİLER DUALARLA ANILDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in, 10 yıl önce talihsiz bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren oğlu İbrahim Görkem Çiler, bugün mezarı başında düzenlenen, Kuran-ı Kerim okuma ve Dua programı ile anıldı.. İbrahim Görkem Çiler için okutulan Kuran-ı Kerim okuma ve Dua programına başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir ve MÜSİAD Gebze şube başkanı Serkan Beyaz olmak üzere çok sayıda yakınları, aile dostları ve arkadaşları katılım sağlayarak hep birlikte onun için dua ettiler.. İbrahim Görkem Çiler'e Allahtan Rahmet, Nail, Sevgi ve Gözde Çiler ile tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler'in, 10 yıl önce talihsiz bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren oğlu İbrahim Görkem Çiler, bugün mezarı başında düzenlenen, Kuran-ı Kerim okuma ve Dua programı ile anıldı..

İbrahim Görkem Çiler için okutulan Kuran-ı Kerim okuma ve Dua programına başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Esnaflar Odası Başkanı Alper Demir ve MÜSİAD Gebze şube başkanı Serkan Beyaz olmak üzere çok sayıda yakınları, aile dostları ve arkadaşları katılım sağlayarak hep birlikte onun için dua ettiler..

İbrahim Görkem Çiler'e Allahtan Rahmet, Nail, Sevgi ve Gözde Çiler ile tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz..

Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.