GENEL SEKRETER BARAÇLI'YA İLK ZİYARET BAŞKAN TALUS'TAN

Siyaset 25.06.2024 - 11:42, Güncelleme: 25.06.2024 - 11:48
 

GENEL SEKRETER BARAÇLI'YA İLK ZİYARET BAŞKAN TALUS'TAN

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı bugün resmen görevine başladı ve ilk çalışma gününde kendisine ilk ziyaret Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus'tan geldi.. Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı'ya makamında bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Talus o anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimize güzel hizmetler sunması dileğiyle, görevinde başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı bugün resmen görevine başladı ve ilk çalışma gününde kendisine ilk ziyaret Ak Parti Kocaeli il başkanı Dr. Şahin Talus'tan geldi..

Aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyeliği görevinde de bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Dr. Hayri Baraçlı'ya makamında bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Başkan Talus o anları sosyal medyadan "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri Baraçlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Şehrimize güzel hizmetler sunması dileğiyle, görevinde başarılar diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.