GEBZE'NİN MEŞHUR İZCİLERİ OLDULAR

İlçeler 27.06.2022 - 05:56, Güncelleme: 27.06.2022 - 05:56
 

GEBZE'NİN MEŞHUR İZCİLERİ OLDULAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü, üyelerine ve okularını bitirerek yaz tatiline çıkmış olan çocuklarına yönelik olarak Diriliş Yaz Kampında "İzci" etkinliği gerçekleştirdi.  Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV) erkek ve kız izcileri, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kurulu bulunan Aytepe Diriliş Kampında yaz kampı gerçekleştirirken, kampın izcileri arasında Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gebze Belediyesi eski başkan vekili Hüseyin Öztürk ve Gebze Belediye Meclis üyesi Vahip Angur gibi tanınmış isimler dikkat çekti.
KOCAELİ HABERİ

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü, üyelerine ve okularını bitirerek yaz tatiline çıkmış olan çocuklarına yönelik olarak Diriliş Yaz Kampında "İzci" etkinliği gerçekleştirdi. 

Gebze İlim Kültür Çevre Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(İLKÇEV) erkek ve kız izcileri, Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde kurulu bulunan Aytepe Diriliş Kampında yaz kampı gerçekleştirirken, kampın izcileri arasında Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, Gebze Belediyesi eski başkan vekili Hüseyin Öztürk ve Gebze Belediye Meclis üyesi Vahip Angur gibi tanınmış isimler dikkat çekti.
Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar, ateş ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.