GEBZE'NİN İL OLMASI SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Gündem 25.06.2022 - 22:09, Güncelleme: 25.06.2022 - 22:53
 

GEBZE'NİN İL OLMASI SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

kocaeli haberi
Kocaeli Haberi Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak iki gün önce yazmış olduğu ''İŞTE GEBZE'NİN İL OLABİLMESİNİN FORMÜLÜ'' başlıklı yazısında şu ifadalere yer vermişti; Gebze'nin il olma konusu için Erdoğan’ın daha önce söylemiş olduğu “Biz yeni iller yapılmasına karşıyız” sözleri bağlayıcı durumda iken, tam da burada Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli devreye girdi.. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Olağan Büyük Kurultay’da yaptığı konuşmada “2023'e 100 il 1000 ilçe ile daha güçlü gireceğiz” sözleri, il olma hayali kuran Gebze ve diğer il olmayı bekleyen ilçeler ve hatta ilçe olmayı bekleyen Beldeler için de umut kaynağı ve heyecan nedeni oldu.. Şimdi beklenti, 2023 genel seçimlerinde Erdoğan ve Bahçeli’nin o ilçe ve beldelerdeki seçim meydanlarında yapacağı konuşmalarda verecekleri “verin Cumhur İttifakına oyu, alın seçimden hemen sonra il olma hakkını” şeklindeki sözlerde.. Ve iki gün sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’den Cengiz Yucak'ın bu tezini doğrulayan açıklama geldi.. İŞTE AK PARTİ CEPHESİNDEN GELEN O AÇIKLAMANIN HABERİ; AK Parti’den flaş açıklama: Türkiye’deki il sayısı 100’e çıkarılacak! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’den oldukça dikkat çeken bir açıklama geldi. Demiröz Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını duyurdu. Bitlis’in Ahlat ilçesinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Türkiye’de il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı. Vedat Demiröz, Ahlat'taki konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önerisiyle Türkiye’de il sayısının artırılacağını Ahlat’ın da bu illerden biri olacağını bildirdi. TÜRKİYE'NİN İL SAYISI 100'E ÇIKACAK AK Partili Demiröz burada yaptığı açıklamada müjde diyerek şunları söyledi: "İnşalartilah hedefimiz bu bölgenin, Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı'mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim" GEBZE'NİN İL OLMASI SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ Demiröz’ün bu konuşmasının ardından Gebze twitter’de gündem oldu. Uzun zamandır il olmak için çeşitli kampanyaların yapıldığı, TBMM’de kanun tekliflerinin bile verildiği Gebze’nin il olması talebi bu kez twitter’de gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı Gebze’nin il olması talebini dile getirdi.. iŞTE TWİTTER'DA Kİ O GÜNDEM SIRALAMASI  
kocaeli haberi

Kocaeli Haberi Genel Yayın Yönetmenimiz Cengiz Yucak iki gün önce yazmış olduğu ''İŞTE GEBZE'NİN İL OLABİLMESİNİN FORMÜLÜ'' başlıklı yazısında şu ifadalere yer vermişti;

Gebze'nin il olma konusu için Erdoğan’ın daha önce söylemiş olduğu “Biz yeni iller yapılmasına karşıyız” sözleri bağlayıcı durumda iken, tam da burada Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli devreye girdi..

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Olağan Büyük Kurultay’da yaptığı konuşmada “2023'e 100 il 1000 ilçe ile daha güçlü gireceğiz” sözleri, il olma hayali kuran Gebze ve diğer il olmayı bekleyen ilçeler ve hatta ilçe olmayı bekleyen Beldeler için de umut kaynağı ve heyecan nedeni oldu..

Şimdi beklenti, 2023 genel seçimlerinde Erdoğan ve Bahçeli’nin o ilçe ve beldelerdeki seçim meydanlarında yapacağı konuşmalarda verecekleri “verin Cumhur İttifakına oyu, alın seçimden hemen sonra il olma hakkını” şeklindeki sözlerde..

Ve iki gün sonrasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’den Cengiz Yucak'ın bu tezini doğrulayan açıklama geldi..

İŞTE AK PARTİ CEPHESİNDEN GELEN O AÇIKLAMANIN HABERİ;

AK Parti’den flaş açıklama: Türkiye’deki il sayısı 100’e çıkarılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’den oldukça dikkat çeken bir açıklama geldi. Demiröz Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını duyurdu.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz Türkiye’de il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı. Vedat Demiröz, Ahlat'taki konuşmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önerisiyle Türkiye’de il sayısının artırılacağını Ahlat’ın da bu illerden biri olacağını bildirdi.

TÜRKİYE'NİN İL SAYISI 100'E ÇIKACAK

AK Partili Demiröz burada yaptığı açıklamada müjde diyerek şunları söyledi:

"İnşalartilah hedefimiz bu bölgenin, Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı'mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim"

GEBZE'NİN İL OLMASI SOSYAL MEDYADA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Demiröz’ün bu konuşmasının ardından Gebze twitter’de gündem oldu. Uzun zamandır il olmak için çeşitli kampanyaların yapıldığı, TBMM’de kanun tekliflerinin bile verildiği Gebze’nin il olması talebi bu kez twitter’de gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı Gebze’nin il olması talebini dile getirdi..

iŞTE TWİTTER'DA Kİ O GÜNDEM SIRALAMASI
Bir şunu diyen bir yazı 'İlgini çekebilecek gündemler Türkiye tarihinde gündemde Gebze 2.144 Tweet Türkiye tarihinde gündemde 67 ZAM 13,6 Ð Tweet Türkiye tarihinde gündemde Sedat Peker 45,3 B Tweet Türkiye tarihinde gündemde Başörtülü 13,9 B Tweet' görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.