GEBZE'NİN BU İKİ ÜNLÜSÜ KOCAELİ'DE NİÇİN YOKTU?

Siyaset 10.08.2024 - 15:53, Güncelleme: 10.08.2024 - 15:53
 

GEBZE'NİN BU İKİ ÜNLÜSÜ KOCAELİ'DE NİÇİN YOKTU?

KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının düzenlediği 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı, bugün İzmit'e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un yansıra çok sayıda Ak Parti teşkilat mensuplarının katılımlarıyla büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi.. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının düzenlediği 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katılım sağlarken, Gebze'nin iki ünlü siyasetçisi olan Ak Parti eski milletvekili, MKYK yedek üyesi ve TÜBİTAK MARTEK Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bu önemşli toplantıya katılmamaları dikkatlerden kaçmadı.. Gözler Gebze'nin bu iki ünlü siyasetçisini aradı.. Lakin ikisi de yoktu.. Üstelik sosyal medya sayfalarında da bu toplantı ile ilgili hiç bir paylaşım yoktu? Neden katılmadılar ve neden paylaşmadılar ki ki acep? Bakalım Ak Parti Kocaeli'nin yeni siyasi patronları Tahir Büyükkın ile il başkanı Şahin Talus'un bu katılmamazlığa tepkileri nasıl olacak?
KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının düzenlediği 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı, bugün İzmit'e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un yansıra çok sayıda Ak Parti teşkilat mensuplarının katılımlarıyla büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi..

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının düzenlediği 108.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Büyükşehir ve ilçe belediye başkanları ile il ve ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katılım sağlarken, Gebze'nin iki ünlü siyasetçisi olan Ak Parti eski milletvekili, MKYK yedek üyesi ve TÜBİTAK MARTEK Genel Müdürü Mehmet Ali Okur ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bu önemşli toplantıya katılmamaları dikkatlerden kaçmadı..

Gözler Gebze'nin bu iki ünlü siyasetçisini aradı..
Lakin ikisi de yoktu..
Üstelik sosyal medya sayfalarında da bu toplantı ile ilgili hiç bir paylaşım yoktu?
Neden katılmadılar ve neden paylaşmadılar ki ki acep?
Bakalım Ak Parti Kocaeli'nin yeni siyasi patronları Tahir Büyükkın ile il başkanı Şahin Talus'un bu katılmamazlığa tepkileri nasıl olacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.