GEBZE'NİN AĞIR SANAYİCİLERİ VALİ AKTAŞ'A GİTTİ

Güncel 23.08.2024 - 10:53, Güncelleme: 23.08.2024 - 10:53
 

GEBZE'NİN AĞIR SANAYİCİLERİ VALİ AKTAŞ'A GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Yüzlerce farikayı içinde baraındıran GOSB - Gebze Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sarıtaş ve Yönetimi, Vali Aktaş’a ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettiler.. Vali İlhami Aktaş, sanayinin lokomotifi Kocaeli’nin gelişimine katkı sunan girişimcilerimiz ve sanayicilerimizin tebriklerini kabul etmeye, onlarla bir araya gelmeye devam ediyor.   Vali İlhami Aktaş, yeni görevinin hayırlı olması temennilerini iletmek üzere gelen Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşüp sohbet ederek İlimiz ve Ülkemiz ekonomisinin geliştirilmesine ve istihdamın arttırılmasına yönelik sağladıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Yüzlerce farikayı içinde baraındıran GOSB - Gebze Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sarıtaş ve Yönetimi, Vali Aktaş’a ‘Hayırlı Olsun’ dileklerini ilettiler..

Vali İlhami Aktaş, sanayinin lokomotifi Kocaeli’nin gelişimine katkı sunan girişimcilerimiz ve sanayicilerimizin tebriklerini kabul etmeye, onlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
 
Vali İlhami Aktaş, yeni görevinin hayırlı olması temennilerini iletmek üzere gelen Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Sarıtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşüp sohbet ederek İlimiz ve Ülkemiz ekonomisinin geliştirilmesine ve istihdamın arttırılmasına yönelik sağladıkları katkılardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.