GEBZELİLERİN MİSAFİRPERVERLİĞİNİ TÜM DÜNYAYA DUYURDU

Dünya 21.11.2021 - 11:12, Güncelleme: 21.11.2021 - 11:41
 

GEBZELİLERİN MİSAFİRPERVERLİĞİNİ TÜM DÜNYAYA DUYURDU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Bisikleti ile Almanya'dan Japonya'ya, Avrupa'dan Asya'ya gezintiye çıkan dünya çapındaki tanınmış gezgin Frank Zunk geçtiğimiz gün geldiği Gebze Mollafeneri köyünde mahalle muhtarı Mehmet Ballı tarafından misafir edilerek rahatlatıldı..  Frank Zunk 19 Kasım 2021 tarihinde konakladığı Mollafenariyi ve Muhtar Mehmet Ballı'yı fotoğrafları ile birlikte sosyal medya sayfasından tüm dünyaya şu sözlerle anlattı; Merhaba facebook dünyası  Bugün daha ileri gittim. Başlangıçtan hemen sonra ön bagaj rafı koptu. Geçici olarak düzelttim. Ardından Mollafeneri şehir merkezine sürüldü. Bir kafede sahibi ve arkadaşları ile sohbete girdim. Beni akşam yemeğine götürdüler ve bavul rafımın tamiri düzenlendi. Birkaç dakika içinde kaynaklandı. Sonra sürmeye devam etmeye çalıştığımda yağmur yağmaya başladı. Adamlar bana gece için bir topluluk merkezinde ısıtmalı oda önerdi. Bu yüzden burada sıcak ve kuru kalıyorum ve dün geceden kalan sevgili ev sahiplerimle de tekrar tanıştım. Eve geri dönebilirim. Yani uyuyabilmek için 2 seçeneğim var.  Ve Çay, kahve ve en iyi yemek ile servis ediliyor. Şimdi dinleneceğim. Burada wifi olmadığına göre blogumda çalışamıyorum. Yani kitap projeme başlayacağım... Yazın başlamıştım bile. Mollafenari muhtarı Mehmet Ballı'da Türklerin misafirperverliğini sergilemiş olmanın mutluluğu ile şu paylaşımı yaptı; "Bisikleti ile Amlmayadan Japonya ya gezintiye çıkan Frank Zunk mahallemizde konaklama için geldiğinde soğuk yağışlı havadan sebeb kendilerini mağdur olmaması için misafir ettik bu süreçte misafir perverlik örneği gösteren esnaflarımıza tercümanlık yapan Caner Yılmaz’a mahalle sakinlerimize teşekkkür ediyorum"
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Bisikleti ile Almanya'dan Japonya'ya, Avrupa'dan Asya'ya gezintiye çıkan dünya çapındaki tanınmış gezgin Frank Zunk geçtiğimiz gün geldiği Gebze Mollafeneri köyünde mahalle muhtarı Mehmet Ballı tarafından misafir edilerek rahatlatıldı..

 Frank Zunk 19 Kasım 2021 tarihinde konakladığı Mollafenariyi ve Muhtar Mehmet Ballı'yı fotoğrafları ile birlikte sosyal medya sayfasından tüm dünyaya şu sözlerle anlattı;

Merhaba facebook dünyası 
Bugün daha ileri gittim. Başlangıçtan hemen sonra ön bagaj rafı koptu. Geçici olarak düzelttim. Ardından Mollafeneri şehir merkezine sürüldü. Bir kafede sahibi ve arkadaşları ile sohbete girdim. Beni akşam yemeğine götürdüler ve bavul rafımın tamiri düzenlendi. Birkaç dakika içinde kaynaklandı. Sonra sürmeye devam etmeye çalıştığımda yağmur yağmaya başladı.
Adamlar bana gece için bir topluluk merkezinde ısıtmalı oda önerdi.
Bu yüzden burada sıcak ve kuru kalıyorum ve dün geceden kalan sevgili ev sahiplerimle de tekrar tanıştım. Eve geri dönebilirim. Yani uyuyabilmek için 2 seçeneğim var. 
Ve Çay, kahve ve en iyi yemek ile servis ediliyor.
Şimdi dinleneceğim.
Burada wifi olmadığına göre blogumda çalışamıyorum.
Yani kitap projeme başlayacağım... Yazın başlamıştım bile.

Mollafenari muhtarı Mehmet Ballı'da Türklerin misafirperverliğini sergilemiş olmanın mutluluğu ile şu paylaşımı yaptı;

"Bisikleti ile Amlmayadan Japonya ya gezintiye çıkan Frank Zunk mahallemizde konaklama için geldiğinde soğuk yağışlı havadan sebeb kendilerini mağdur olmaması için misafir ettik bu süreçte misafir perverlik örneği gösteren esnaflarımıza tercümanlık yapan Caner Yılmaz’a mahalle sakinlerimize teşekkkür ediyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.