GEBZELİLER DERNEĞİNDEN AŞURE İKRAMI

İlçeler 20.07.2024 - 00:41, Güncelleme: 20.07.2024 - 00:41
 

GEBZELİLER DERNEĞİNDEN AŞURE İKRAMI

KOCAELİ HABERİ
Gebzeliler soyal kültür ve dayanışma derneği dün Muhharem ayı dolayısıyla, Kuran tilaveti ile başlayan ve aşure ikramı ile nihayetlendirilen bir etkinlik düzenledi.. Gebzeliler Derneğinin aşure ikramı etkinliğine başta  Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Mehmet Başaran, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Dursunali Arslan, Mücahit Birben, Muharrem Baltacıoğlu ve Ahmet Hüseyin Çelebi ve Gebze Belediye Meclis üyesi Mustaf Demir olmak üzere çok sayıda Gebzeli katılım sağladı.. Protokol misafirlerinin bizzat aşure dağıtımına eşlik ettiği etkinlik sonrasında Dernek Başkanı Cevat Seyran etkinliklerine katılan tüm protokole ve dernek üyelerine teşekkür etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeliler soyal kültür ve dayanışma derneği dün Muhharem ayı dolayısıyla, Kuran tilaveti ile başlayan ve aşure ikramı ile nihayetlendirilen bir etkinlik düzenledi..

Gebzeliler Derneğinin aşure ikramı etkinliğine başta  Ak Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Mehmet Başaran, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları Dursunali Arslan, Mücahit Birben, Muharrem Baltacıoğlu ve Ahmet Hüseyin Çelebi ve Gebze Belediye Meclis üyesi Mustaf Demir olmak üzere çok sayıda Gebzeli katılım sağladı..

Protokol misafirlerinin bizzat aşure dağıtımına eşlik ettiği etkinlik sonrasında Dernek Başkanı Cevat Seyran etkinliklerine katılan tüm protokole ve dernek üyelerine teşekkür etti..
Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.