GEBZELİ SÜMEYRA ÇİÇEK EMİNE ERDOĞAN'DAN ÖDÜL ALDI

Dünya 04.07.2024 - 15:15, Güncelleme: 05.07.2024 - 00:38
 

GEBZELİ SÜMEYRA ÇİÇEK EMİNE ERDOĞAN'DAN ÖDÜL ALDI

KOCAELİ HABERİ
Kayseri'nin başarılı valisi Gökmen Çiçek'in eşi Sümeyra Çiçek, Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın elinden "Koruyucu Aile Günü" dolayısıyla düzenlenen programda ödül plaketi aldı... Gebze'nin yetişdirği değerlerden birsi olan Vali Gökmen Çiçek'in kendisi gibi Gebzeli eşi Sümeyra Çiçek'in, Emine Erdoğan'dan aldığı bu plaket takdimi,  Kayseri Valiliği X sosyal medya sayfasından "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, "Koruyucu Aile Günü" dolayısıyla düzenlenen programda, ilimizin koruyucu aile sayısında en yüksek puanı alması nedeniyle Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek Hanmefendi’ye ödül verdi." sözleri ile paylaşıldı..
KOCAELİ HABERİ

Kayseri'nin başarılı valisi Gökmen Çiçek'in eşi Sümeyra Çiçek, Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan'ın elinden "Koruyucu Aile Günü" dolayısıyla düzenlenen programda ödül plaketi aldı...

Gebze'nin yetişdirği değerlerden birsi olan Vali Gökmen Çiçek'in kendisi gibi Gebzeli eşi Sümeyra Çiçek'in, Emine Erdoğan'dan aldığı bu plaket takdimi,  Kayseri Valiliği X sosyal medya sayfasından "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, "Koruyucu Aile Günü" dolayısıyla düzenlenen programda, ilimizin koruyucu aile sayısında en yüksek puanı alması nedeniyle Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek Hanmefendi’ye ödül verdi." sözleri ile paylaşıldı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.