Gebzeli mühendis Ülkü Sakın Özaydın vefat etti

Yaşam 09.07.2024 - 11:49, Güncelleme: 09.07.2024 - 11:49
 

Gebzeli mühendis Ülkü Sakın Özaydın vefat etti

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli tanınmış Harita Mühendisi Ülkü Sakın Özaydın vefat etti. Gebzenin tanınmış simalarından birisi olan, OSB’lerde ve sanayi kuruluşlarında büyük emeği bulunan, Harita Mühendisi Ülkü Sakın Özaydın'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben Çoban Mustafa Paşa camiinde kılınacak cenaze namazının akabinde Pelitli mahalle mezarlığında toprağa defnedileceektir. Merhum  Ülkü Sakın Özaydın'a Allah'tan rahmet başta kızı ve annesi olmak üzere acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. 
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli tanınmış Harita Mühendisi Ülkü Sakın Özaydın vefat etti.

Gebzenin tanınmış simalarından birisi olan, OSB’lerde ve sanayi kuruluşlarında büyük emeği bulunan, Harita Mühendisi Ülkü Sakın Özaydın'ın cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben Çoban Mustafa Paşa camiinde kılınacak cenaze namazının akabinde Pelitli mahalle mezarlığında toprağa defnedileceektir.

Merhum  Ülkü Sakın Özaydın'a Allah'tan rahmet başta kızı ve annesi olmak üzere acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.