GEBZELİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER ŞABAN ATALI'NIN ACISINI PAYLAŞTILAR

Yaşam 13.11.2021 - 14:46, Güncelleme: 13.11.2021 - 15:09
 

GEBZELİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER ŞABAN ATALI'NIN ACISINI PAYLAŞTILAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Milli Görüş hareketine uzun yıllardan beri çok emek veren isimlerin başında gelen Şaban Atalı'nın kayınvalidesi Hatice Ulutaş vefat etti.. Saadet Partisi Gebze İlçe Sekreteri Şaban Atalı'nın geçtiğimiz ay vefat eden kayınpederi Ramazan Ulutaş'ın ardından Kayınvalidesi HAtice Ulutaş'da yaşama veda etti. Hatice Ulutaş'ın cenazesi bugün Gebze Mevlâna mahallesi Erenler camiinde kılınan cenaze namazının akabinde Gebze merkez mezarlığında aile mezarlığına defnedildi. Başta Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah partisi Başkanı Engin Kılıç ve Gebze Belediyesi eski başkanı Hüseyin Öztürk olmak üzere çok sayıda milli görüçşü isim ve sevenleri bu acı günde Şaban Atatlı'yı yalnız bırakmayarak acısını paylaştılar.. Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Milli Görüş hareketine uzun yıllardan beri çok emek veren isimlerin başında gelen Şaban Atalı'nın kayınvalidesi Hatice Ulutaş vefat etti..

Saadet Partisi Gebze İlçe Sekreteri Şaban Atalı'nın geçtiğimiz ay vefat eden kayınpederi Ramazan Ulutaş'ın ardından Kayınvalidesi HAtice Ulutaş'da yaşama veda etti. Hatice Ulutaş'ın cenazesi bugün Gebze Mevlâna mahallesi Erenler camiinde kılınan cenaze namazının akabinde Gebze merkez mezarlığında aile mezarlığına defnedildi.

Başta Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, Yeniden Refah partisi Başkanı Engin Kılıç ve Gebze Belediyesi eski başkanı Hüseyin Öztürk olmak üzere çok sayıda milli görüçşü isim ve sevenleri bu acı günde Şaban Atatlı'yı yalnız bırakmayarak acısını paylaştılar..

Merhumeye Allah'tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.