GEBZELİ KADINLAR AÇIK HAVADA SPOR YAPTI

İlçeler 15.11.2021 - 10:02, Güncelleme: 15.11.2021 - 10:02
 

GEBZELİ KADINLAR AÇIK HAVADA SPOR YAPTI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 12 ilçede kadınlara hizmet veren “Kocaeli Anne Şehir Projesi” her geçen gün büyümeye devam ediyor. Daha önce evde oturan birçok kadın, artık açık havada spor yapıyor. AÇIK HAVADA EGZERSİZ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kadınları obeziteden korumak ve sağlıklı beslenmeye yöneltmek için Anne Şehir projesi kapsamında spor etkinlikleri düzenliyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında daha önce evde oturan birçok kadın, spor yapmaya başladı. Pandemi nedeniyle evlerde online olarak yapılan spor etkinlikleri, Temizlik, Maske, Mesafe kuralları çerçevesinde açık havaya taşındı. SAĞLIK TARAMALARI Kocaeli Anne Şehir projesi kapsamında son etkinlik Gebze’de gerçekleştirildi. Gebze’de açık havada gerçekleştirilen etkinlikte kadınlar, spor hocaları eşliğinde egzersiz yaptı. Yapılan açık hava egzersizleriyle kadınlar obeziteden korunurken, sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor. Ayrıca proje kapsamında düzenli sağlık taramaları ve sağlık ölçümleri yapılıyor.  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 12 ilçede kadınlara hizmet veren “Kocaeli Anne Şehir Projesi” her geçen gün büyümeye devam ediyor. Daha önce evde oturan birçok kadın, artık açık havada spor yapıyor.

AÇIK HAVADA EGZERSİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kadınları obeziteden korumak ve sağlıklı beslenmeye yöneltmek için Anne Şehir projesi kapsamında spor etkinlikleri düzenliyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında daha önce evde oturan birçok kadın, spor yapmaya başladı. Pandemi nedeniyle evlerde online olarak yapılan spor etkinlikleri, Temizlik, Maske, Mesafe kuralları çerçevesinde açık havaya taşındı.

SAĞLIK TARAMALARI

Kocaeli Anne Şehir projesi kapsamında son etkinlik Gebze’de gerçekleştirildi. Gebze’de açık havada gerçekleştirilen etkinlikte kadınlar, spor hocaları eşliğinde egzersiz yaptı. Yapılan açık hava egzersizleriyle kadınlar obeziteden korunurken, sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor. Ayrıca proje kapsamında düzenli sağlık taramaları ve sağlık ölçümleri yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.