GEBZELİ İŞ İNSANI İKİNCİ'DEN GTO BAŞKANI ASLANTAŞ'IN O AÇIKLAMASINA TEPKİ!

Güncel 09.09.2024 - 18:20, Güncelleme: 09.09.2024 - 18:30
 

GEBZELİ İŞ İNSANI İKİNCİ'DEN GTO BAŞKANI ASLANTAŞ'IN O AÇIKLAMASINA TEPKİ!

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın, Ak Parti Hükümetinin ekonomi üzerine yürürlüğe soktuğu OVP için "Orta Vadeli Program (OVP)’yi Memnuniyetle Karşılıyoruz." açıklamasında bulundu ve Gebze Ticaret Odası resmi facebook sosyal medya sayfasında başkan Aslantaş'ın o açıklaması şu ifadelerle paylaşıldı; "Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; İş Dünyası Olarak Orta Vadeli Program (OVP)’yi Memnuniyetle Karşılıyoruz. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan 2025 – 2027 dönemlerini kapsayan Orta Vadeli Program (OVP) iş dünyasının temsilcileri olan bizlerin temel beklentilerini karşılamaktadır. Programın içeriğinde yer alan enflasyonla mücadele etme, başarının sürdürebilir hale getirilmesi ve gelecek ile ilgili olumlu tahminlerin sıklığı bizleri oldukça memnun etmektedir. Ayrıca yapısal reformları kapsayan kritik adımların da atılmasıyla birlikte ülkemiz uluslararası arenada daha güçlü bir hale gelecek ve bu da iş dünyamızın yapacağı kıymetli girişimlerle birlikte ülkemizin marka değerinin daha da artmasına katkı sağlayacaktır." KADİR İKİNCİ'DEN BAŞKAN ASLANTAŞ'IN O AÇIKLAMASINA TEPKİ! Gebze'nin tanınmış iş ve ticaret insanlarından birisi olan Kadir İkinci, GTO Başkanı Aslantaş'ın bu OVP açıklamasına,  "orta vadeli programı övmek, ekonomik sıkıntılara ilaçmış gibi göstermek hükumeti övmekten öteye gitmemiştir."  diye tepki gösterdi.. Kadir İkinci kendi facebook sosyal medya sayfasından, Gebze Ticaret Odasının o paylaşımın da ekleyerek, dile getirdiği tepkisinde şu ifadelere yer verdi; "Büyüğünden küçüğüne bütün esnaf sıkıntı içindeyken . Artan enflasyon , faizler ve düşen işleri neticesinde , kredilerini, çeklerini, vergilerini, sgk primlerini ve kiralarıni ödemekte zorlanan işverenlerin sıkıntılarını paylaşmak yerine: Kanunen her sene zaten hazırlanması gereken , bu sene 20.cisi yapılan, misyonu bütçe sürecini başlatmak olan orta vadeli programı övmek, ekonomik sıkıntılara ilaçmış gibi göstermek hükumeti övmekten öteye gitmemiştir. UNUTULMAMALIDIR Kİ ! O koltuk ve makam bölge esnafının oyları ile sahibini buluyor. Ticaret Odası başkanımızdan beklentilerimiz Gebze'deki üreticilerin ve esnafın dertlerini gür bir şekilde hükümet yetkililerine iletmesi, takipçisi olmasi olacaktır. Saygı ve sevgilerimle."
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'ın, Ak Parti Hükümetinin ekonomi üzerine yürürlüğe soktuğu OVP için "Orta Vadeli Program (OVP)’yi Memnuniyetle Karşılıyoruz." açıklamasında bulundu ve Gebze Ticaret Odası resmi facebook sosyal medya sayfasında başkan Aslantaş'ın o açıklaması şu ifadelerle paylaşıldı;

"Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahman Aslantaş; İş Dünyası Olarak Orta Vadeli Program (OVP)’yi Memnuniyetle Karşılıyoruz.
Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz tarafından açıklanan 2025 – 2027 dönemlerini kapsayan Orta Vadeli Program (OVP) iş dünyasının temsilcileri olan bizlerin temel beklentilerini karşılamaktadır.
Programın içeriğinde yer alan enflasyonla mücadele etme, başarının sürdürebilir hale getirilmesi ve gelecek ile ilgili olumlu tahminlerin sıklığı bizleri oldukça memnun etmektedir.
Ayrıca yapısal reformları kapsayan kritik adımların da atılmasıyla birlikte ülkemiz uluslararası arenada daha güçlü bir hale gelecek ve bu da iş dünyamızın yapacağı kıymetli girişimlerle birlikte ülkemizin marka değerinin daha da artmasına katkı sağlayacaktır.
"

KADİR İKİNCİ'DEN BAŞKAN ASLANTAŞ'IN O AÇIKLAMASINA TEPKİ!

Gebze'nin tanınmış iş ve ticaret insanlarından birisi olan Kadir İkinci, GTO Başkanı Aslantaş'ın bu OVP açıklamasına,  "orta vadeli programı övmek, ekonomik sıkıntılara ilaçmış gibi göstermek hükumeti övmekten öteye gitmemiştir."  diye tepki gösterdi..

Kadir İkinci kendi facebook sosyal medya sayfasından, Gebze Ticaret Odasının o paylaşımın da ekleyerek, dile getirdiği tepkisinde şu ifadelere yer verdi;

"Büyüğünden küçüğüne bütün esnaf sıkıntı içindeyken . Artan enflasyon , faizler ve düşen işleri neticesinde , kredilerini, çeklerini, vergilerini, sgk primlerini ve kiralarıni ödemekte zorlanan işverenlerin sıkıntılarını paylaşmak yerine:
Kanunen her sene zaten hazırlanması gereken , bu sene 20.cisi yapılan, misyonu bütçe sürecini başlatmak olan orta vadeli programı övmek, ekonomik sıkıntılara ilaçmış gibi göstermek hükumeti övmekten öteye gitmemiştir.
UNUTULMAMALIDIR Kİ !
O koltuk ve makam bölge esnafının oyları ile sahibini buluyor.
Ticaret Odası başkanımızdan beklentilerimiz Gebze'deki üreticilerin ve esnafın dertlerini gür bir şekilde hükümet yetkililerine iletmesi, takipçisi olmasi olacaktır. Saygı ve sevgilerimle.
"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.