GEBZELİ ENSAR EMİR'İN ÖMRÜ SIRTLAMAKLA GEÇTİ

Dünya 21.05.2022 - 12:45, Güncelleme: 21.05.2022 - 12:45
 

GEBZELİ ENSAR EMİR'İN ÖMRÜ SIRTLAMAKLA GEÇTİ

kocaeli haberi
Gebze Milli Görüş hareketinin tanınmış isimlerinden birisi olan Gebzeli Ensar Emir, Refah, Fazilet, Saadet ve Ak Parti derken şimdi de DEVA Partisi saflarında siyasal mücadelesini sürdürüyor.. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir bugün Partisinin Gaziaantep mitingine destek vermek için gittiği Antep'te sırtına Ali Babacan'ın fotoğrafının yer aldığı miting bilboardını takarak Antep cadde ve sokaklaarında tanıtım yaaptı.. Gebze Bölgesinden sosyal medyadan o fotoğrafı görenler ise "Erbakan ve Erdoğan'dan sonra şimdi de Ali Babacan'ı sırtlayan Ensar Emir'in ömrü liderlerini sırtlamakla geçiyor" yorumunda bulundular... 
kocaeli haberi

Gebze Milli Görüş hareketinin tanınmış isimlerinden birisi olan Gebzeli Ensar Emir, Refah, Fazilet, Saadet ve Ak Parti derken şimdi de DEVA Partisi saflarında siyasal mücadelesini sürdürüyor..

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcısı Ensar Emir bugün Partisinin Gaziaantep mitingine destek vermek için gittiği Antep'te sırtına Ali Babacan'ın fotoğrafının yer aldığı miting bilboardını takarak Antep cadde ve sokaklaarında tanıtım yaaptı..

Gebze Bölgesinden sosyal medyadan o fotoğrafı görenler ise "Erbakan ve Erdoğan'dan sonra şimdi de Ali Babacan'ı sırtlayan Ensar Emir'in ömrü liderlerini sırtlamakla geçiyor" yorumunda bulundular... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.