GEBZELİ CHP'LİLER EMRE HOCAYI DİNLEDİLER

Siyaset 22.09.2024 - 09:55, Güncelleme: 22.09.2024 - 09:55
 

GEBZELİ CHP'LİLER EMRE HOCAYI DİNLEDİLER

KOCAELİ HABERİ
Türk toplum bilimci ve akademisyen Prof. Dr. Emre Kongar, CHP Sınıf Okulu Eğitim Programları kapsamında Gebze'ye geldi..  CHP Genel Merkezi tarafından Gebze için düzenlenen Sınıf Okulu Eğitim Programına Prof. Dr.  Emre kongar ve gazeteci yazar Zülal Kalkandelen birlikte katılım sağlayarak siyaset ve toplum üzerine bilgilerini Gebzeli CHP'liler ile paylaştılar.. CHP'nin bu eğitim programına başta Gebze eski belediye başkanı Mehmet Emin Akın, eski SODEP  Gebze ilçe başkanı Gülabi Kaya ve CHP Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Fariz Balikci gibi tanınmış isimler olmak üzere çok sayıda partili katılım sağlarken, sunulan bu eğitimin tüm partililere faydalı ve, etkili olduğunu dile getirdiler..
KOCAELİ HABERİ

Türk toplum bilimci ve akademisyen Prof. Dr. Emre Kongar, CHP Sınıf Okulu Eğitim Programları kapsamında Gebze'ye geldi.. 

CHP Genel Merkezi tarafından Gebze için düzenlenen Sınıf Okulu Eğitim Programına Prof. Dr.  Emre kongar ve gazeteci yazar Zülal Kalkandelen birlikte katılım sağlayarak siyaset ve toplum üzerine bilgilerini Gebzeli CHP'liler ile paylaştılar..

CHP'nin bu eğitim programına başta Gebze eski belediye başkanı Mehmet Emin Akın, eski SODEP  Gebze ilçe başkanı Gülabi Kaya ve CHP Gebze eski ilçe başkan yardımcısı Fariz Balikci gibi tanınmış isimler olmak üzere çok sayıda partili katılım sağlarken, sunulan bu eğitimin tüm partililere faydalı ve, etkili olduğunu dile getirdiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.