GEBZE'DEN BİR GÜZEL İNSAN DAHA GÖÇTÜ

Yaşam 13.06.2024 - 13:06, Güncelleme: 13.06.2024 - 13:06
 

GEBZE'DEN BİR GÜZEL İNSAN DAHA GÖÇTÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin ileri gelen ailelerinden mehum Hacı Yaşar Kızılgün'ün oğlu Yusuf Kızılgün yaşama veda etti. Efendi kişiliği ve sevecenliği ile Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve ve sevilen Yusuf Kızılgün'ün cenazesi bugün Gebze Çoban Mustafa Paşa camminde ikindi namazını müteakiben kılınaacak olan cenaze namazı  sonrasında Gebze Merkez mezarlığında defnedilecektir.. Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhum Yusuf Kızılgün'e Allah'tan rahmet kederli Kızılgün ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin ileri gelen ailelerinden mehum Hacı Yaşar Kızılgün'ün oğlu Yusuf Kızılgün yaşama veda etti.

Efendi kişiliği ve sevecenliği ile Gebze'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve ve sevilen Yusuf Kızılgün'ün cenazesi bugün Gebze Çoban Mustafa Paşa camminde ikindi namazını müteakiben kılınaacak olan cenaze namazı  sonrasında Gebze Merkez mezarlığında defnedilecektir..

Kocaeli Haberi Gazetesi olarak merhum Yusuf Kızılgün'e Allah'tan rahmet kederli Kızılgün ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.