GEBZE'DEN AK PARTİ İL BAŞKANI DR. TALUS'U MUTLU EDEN ZİYARET

Siyaset 08.11.2023 - 20:59, Güncelleme: 08.11.2023 - 21:12
 

GEBZE'DEN AK PARTİ İL BAŞKANI DR. TALUS'U MUTLU EDEN ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli’nin en çok gündemde yer alan milletvekili aday adaylarından birisi olan ve 2024 yerel seçimleri için de olası Gebze Belediye Başkan adayları arasında ismi konuşulan PİMTAŞ AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini, geçtiğimiz ay Rize'de bir araya geldiği Milli Eğitim Bakan yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilmek üzere teslim etmiş ve bu şiirinin, 2024 yerel seçimlerinde "Ak Partinin seçim şarkısı olarak kullanılması arzusu"nu taşıdığını da dile getirmişti.. Özlem Kozankurt bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'u ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini hediye etti.. Özlem Kozankurt ve arkadaşlarının bu ziyaretinden ve anlamlı hediyeden dolayı çok mutlu olan Başkan Talus o anları kendi sosyal medya sayfasından "Pimtaş A.Ş. Ar-Ge Müdürü, 28.Dönem Milletvekili Aday Adayımız Özlem Kızankurt, MÜSİAD Gebze Kadın Kolları Başkanı Feyza Demiroğlu, Özel Gebze Erem İş Makinaları Kursu Müdürü Arzu Özhor ve Aktuğ Kauçuk Fabrikası Genel Müdürü Munise Aktuğ’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli’nin en çok gündemde yer alan milletvekili aday adaylarından birisi olan ve 2024 yerel seçimleri için de olası Gebze Belediye Başkan adayları arasında ismi konuşulan PİMTAŞ AR-GE Müdürü Özlem Kozankurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini, geçtiğimiz ay Rize'de bir araya geldiği Milli Eğitim Bakan yardımcısı Kemal Şamlıoğlu'na Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teslim edilmek üzere teslim etmiş ve bu şiirinin, 2024 yerel seçimlerinde "Ak Partinin seçim şarkısı olarak kullanılması arzusu"nu taşıdığını da dile getirmişti..

Özlem Kozankurt bugün Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus'u ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazmış olduğu "HALKIN ADAMI" isimli şiirini hediye etti..

Özlem Kozankurt ve arkadaşlarının bu ziyaretinden ve anlamlı hediyeden dolayı çok mutlu olan Başkan Talus o anları kendi sosyal medya sayfasından "Pimtaş A.Ş. Ar-Ge Müdürü, 28.Dönem Milletvekili Aday Adayımız Özlem Kızankurt, MÜSİAD Gebze Kadın Kolları Başkanı Feyza Demiroğlu, Özel Gebze Erem İş Makinaları Kursu Müdürü Arzu Özhor ve Aktuğ Kauçuk Fabrikası Genel Müdürü Munise Aktuğ’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederim." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.