Gebze'deki öğrenci servisi kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi!

Dünya 13.11.2021 - 04:40, Güncelleme: 13.11.2021 - 04:40
 

Gebze'deki öğrenci servisi kazasında ölü sayısı 5'e yükseldi!

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de öğrencileri taşıyan midibüsün dereye düştüğü kazada ölü sayısı 5'e çıktı. 18 kişinin yaralandığı kazada yaralıların tedavileri devam ederken, Beylikbağı mahallesinin tanınmış isimlerinden İlhan Avutman yüreğimizi yakan bir acı haberi  daha "Bölgemizde yaşanan elim trafik kazasında yaralanan üç gündür yoğun bakımda olan yeğenimiz Ege Yılmaz'ımız Rahmetli olmuştur." ifadeleri ile duyurdu.. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen feci kazada Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Mehmet Özdemir yönetimindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsü yolda yürüyen Birsen Giriş’e çarptıktan sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden dereye uçmuştu. Kazada, Birsen Giriş olay yerinde, hastaneye sevk edilen yaralı öğrencilerden Mert Efe Akıllı ve Esma Nur Avcı yaşamını yitirmişti. Kaza sonrası hastanelere sevk edilen sürücünün de aralarında olduğu 18 yaralının tedavileri sürüyordu. Öğrencileri taşıyan midibüsün dereye düştüğü kazada ölü sayısı geçtiğimiz dün 4'e çıktı. Kazada ağır yaralanan lise birinci sınıf öğrencisi Rabia Üst (14), Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.. Hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden Ege Yılmaz bu gece yaşam veda etti..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de öğrencileri taşıyan midibüsün dereye düştüğü kazada ölü sayısı 5'e çıktı. 18 kişinin yaralandığı kazada yaralıların tedavileri devam ederken, Beylikbağı mahallesinin tanınmış isimlerinden İlhan Avutman yüreğimizi yakan bir acı haberi  daha "Bölgemizde yaşanan elim trafik kazasında yaralanan üç gündür yoğun bakımda olan yeğenimiz Ege Yılmaz'ımız Rahmetli olmuştur." ifadeleri ile duyurdu..

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen feci kazada Gebze Beylikbağı Mahallesi’nde Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan Mehmet Özdemir yönetimindeki 41 P 0860 plakalı servis midibüsü yolda yürüyen Birsen Giriş’e çarptıktan sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden dereye uçmuştu.

Kazada, Birsen Giriş olay yerinde, hastaneye sevk edilen yaralı öğrencilerden Mert Efe Akıllı ve Esma Nur Avcı yaşamını yitirmişti. Kaza sonrası hastanelere sevk edilen sürücünün de aralarında olduğu 18 yaralının tedavileri sürüyordu.

Öğrencileri taşıyan midibüsün dereye düştüğü kazada ölü sayısı geçtiğimiz dün 4'e çıktı. Kazada ağır yaralanan lise birinci sınıf öğrencisi Rabia Üst (14), Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı..

Hastanede yoğun bakımda tedavisi devam eden Ege Yılmaz bu gece yaşam veda etti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.