GEBZE'DE TREN KAZASI OLDU; TREN SEFERLERİ DURDURULDU

İlçeler 29.10.2021 - 12:03, Güncelleme: 29.10.2021 - 12:14
 

GEBZE'DE TREN KAZASI OLDU; TREN SEFERLERİ DURDURULDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze'de gugün meydana gelen tren kazasında,TCDD'ye ait boş yolcu vagonu  seyir halinde iken raydan çıkarak elektrik direğine çarptıktan sonra yan yattı.. Edinilen bilgilere göre; Gebze Barış mahallesi mevkiindeki tren yolunda meydana gelen tren kazasında, TCDD'ye ait boş yolcu vagonu henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı rydan çıkarak yan yattı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sağlık ekipleri sevk edilirken, kazada can kaybı veya yaralı olmadığı, vagonlarda maddi hasar oluştuğu öğrenildi.. İstanbul-İzmit arası tren seferleri durdyurulurken, yan yatan Trenin kurtarılma çalışmaları devam ediyor..
KOCAELİ HABERİ

Gebze'de gugün meydana gelen tren kazasında,TCDD'ye ait boş yolcu vagonu  seyir halinde iken raydan çıkarak elektrik direğine çarptıktan sonra yan yattı..

Edinilen bilgilere göre; Gebze Barış mahallesi mevkiindeki tren yolunda meydana gelen tren kazasında, TCDD'ye ait boş yolcu vagonu henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı rydan çıkarak yan yattı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sağlık ekipleri sevk edilirken, kazada can kaybı veya yaralı olmadığı, vagonlarda maddi hasar oluştuğu öğrenildi..

İstanbul-İzmit arası tren seferleri durdyurulurken, yan yatan Trenin kurtarılma çalışmaları devam ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.