GEBZE'DE NEFES KESEN YARIŞMA

Spor 27.04.2024 - 16:22, Güncelleme: 27.04.2024 - 16:22
 

GEBZE'DE NEFES KESEN YARIŞMA

KOCAELİ HABERİ
9 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl Yüzme Şenliği ve 10 Yaş İl içi Vize Yarışları, Gebze Olimpik yüzme havsunda gerçekleştirildi.. Gebze Olimpik yüzme havuzunda, 14 kulüpten 305 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışmaları Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ile Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu bizzat yerinde takip ederek, yarışmalara katılan sporculara başarılar dilerken, çok sayıda veli ve izleyici de yarışan yüzücüleri heyecanla izlediler..
KOCAELİ HABERİ

9 Yaş Ulusal Gelişim Projesi İl Yüzme Şenliği ve 10 Yaş İl içi Vize Yarışları, Gebze Olimpik yüzme havsunda gerçekleştirildi..

Gebze Olimpik yüzme havuzunda, 14 kulüpten 305 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışmaları Kocaeli İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ile Gebze İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu bizzat yerinde takip ederek, yarışmalara katılan sporculara başarılar dilerken, çok sayıda veli ve izleyici de yarışan yüzücüleri heyecanla izlediler..
Bir 6 kişi ve sakal görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.