GEBZE'DE MEZUNİYET COŞKUSU

Eğitim-Kültür-Sanat 08.07.2024 - 16:11, Güncelleme: 08.07.2024 - 16:11
 

GEBZE'DE MEZUNİYET COŞKUSU

KOCAELİ HABERİ
GTÜ 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Görkemli Bir Etkinlikle Gerçekleştirildi Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 2023 – 2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, yoğun bir çalışma sürecinin ardından emeklerinin karşılığı olan diplomalarına kavuşan lisans ve lisansüstü mezunlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde üst sıralarda yer alan GTÜ’den mezun olmanın gururuyla kep attılar. GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, GTÜ Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Elif Damla Arısan, Prof. Dr. Hasari Çelebi ile Prof. Dr. Mahmut Durmuş, GTÜ Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, meslek odaları temsilcileri, kurumların il – ilçe müdürleri, enstitü müdürleri, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Ayrıca Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kutlama mesajı göndererek mezunları mutlu günlerinde tebrik ettiler.. Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ın Konuşmasından Öne Çıkan Hususlar: Mezuniyetin Bir Başlangıç Olması: Mezuniyet törenleri, akademik bir dönemin sonu değil, yeni bir başlangıcın işaretidir. Mezunlar, üniversitede edindikleri bilgi ve tecrübelerle yeni fırsatlara adım atacakları bir döneme giriyorlar. Bilginin ve Deneyimin Önemi: Mezunların üniversitede kazandıkları akademik başarılar ve edindikleri problem çözme, eleştirel düşünme gibi yetkinlikler profesyonel hayatlarında onlara rehberlik edecektir. Bu bilgi ve beceriler, mezunları karşılaşacakları her türlü zorlukta bir adım öne taşıyacak. Toplumsal Sorumluluk: Mezunlarımızla sadece bilimsel başarılarıyla değil, topluma ve insanlığa yaptıkları katkılarla da gurur duyacağız. Mezunlarımızın, sorumlu bireyler olarak hareket edeceklerine olan inancımız tamdır. Üniversitenin Desteği: Gebze Teknik Üniversitesi, her zaman yanınızda olacak ve mezuniyet sonrası kariyerlerinizde sizlere rehberlik etmeye devam edeceğiz. Üniversitemiz, mezunlarımıza olan desteğini sürdürecek. Gelecek İçin Umut ve Beklentiler: Mezunlarımızın gelecekte büyük başarılar elde edeceğine, hayallerine ulaşacağına ve karşılaştıkları her türlü zorluğu aşacaklarına inanıyoruz. Mezunlarımız, üniversitenin değerlerini temsil eden bireyler olarak global topluluk içinde etkin bireyler olacaklar.
KOCAELİ HABERİ

GTÜ 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Görkemli Bir Etkinlikle Gerçekleştirildi

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) 2023 – 2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, yoğun bir çalışma sürecinin ardından emeklerinin karşılığı olan diplomalarına kavuşan lisans ve lisansüstü mezunlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversiteleri listesinde üst sıralarda yer alan GTÜ’den mezun olmanın gururuyla kep attılar.

GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene; Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, GTÜ Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Elif Damla Arısan, Prof. Dr. Hasari Çelebi ile Prof. Dr. Mahmut Durmuş, GTÜ Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, meslek odaları temsilcileri, kurumların il – ilçe müdürleri, enstitü müdürleri, fakülte dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Ayrıca Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy kutlama mesajı göndererek mezunları mutlu günlerinde tebrik ettiler..

Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar’ın Konuşmasından Öne Çıkan Hususlar:
Mezuniyetin Bir Başlangıç Olması: Mezuniyet törenleri, akademik bir dönemin sonu değil, yeni bir başlangıcın işaretidir. Mezunlar, üniversitede edindikleri bilgi ve tecrübelerle yeni fırsatlara adım atacakları bir döneme giriyorlar.
Bilginin ve Deneyimin Önemi: Mezunların üniversitede kazandıkları akademik başarılar ve edindikleri problem çözme, eleştirel düşünme gibi yetkinlikler profesyonel hayatlarında onlara rehberlik edecektir. Bu bilgi ve beceriler, mezunları karşılaşacakları her türlü zorlukta bir adım öne taşıyacak.
Toplumsal Sorumluluk: Mezunlarımızla sadece bilimsel başarılarıyla değil, topluma ve insanlığa yaptıkları katkılarla da gurur duyacağız. Mezunlarımızın, sorumlu bireyler olarak hareket edeceklerine olan inancımız tamdır.
Üniversitenin Desteği: Gebze Teknik Üniversitesi, her zaman yanınızda olacak ve mezuniyet sonrası kariyerlerinizde sizlere rehberlik etmeye devam edeceğiz. Üniversitemiz, mezunlarımıza olan desteğini sürdürecek.
Gelecek İçin Umut ve Beklentiler: Mezunlarımızın gelecekte büyük başarılar elde edeceğine, hayallerine ulaşacağına ve karşılaştıkları her türlü zorluğu aşacaklarına inanıyoruz. Mezunlarımız, üniversitenin değerlerini temsil eden bireyler olarak global topluluk içinde etkin bireyler olacaklar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.