GEBZE'DE İKİ GURUP ARASINDA ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA YARALI VAR

Asayiş 24.10.2021 - 00:07, Güncelleme: 24.10.2021 - 00:07
 

GEBZE'DE İKİ GURUP ARASINDA ÇIKAN BIÇAKLI KAVGADA YARALI VAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze Mevlana Mahallesinde bu gece iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bir kişi ağır yaralandı.. Edindiğimiz bilgilere göre; Bu gece gerçekleşen bıçaklı kavga, Gebze Mevlana Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. İki grup arasında nedeni bilinmeyen sebepten dolayı kavga çıktı.Çıkan kavgada E.G. adındaki bir kişi bıçakla yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan vatandaşı görenler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Farabi Devlet Hastanesine kaldırılırken, Gebze Polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.
KOCAELİ HABERİ

Gebze Mevlana Mahallesinde bu gece iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bir kişi ağır yaralandı..

Edindiğimiz bilgilere göre; Bu gece gerçekleşen bıçaklı kavga, Gebze Mevlana Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde meydana geldi. İki grup arasında nedeni bilinmeyen sebepten dolayı kavga çıktı.Çıkan kavgada E.G. adındaki bir kişi bıçakla yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan vatandaşı görenler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Farabi Devlet Hastanesine kaldırılırken, Gebze Polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.