GEBZE'DE HEYECANLANDIRAN ÇALIŞMA

Bilim-Teknoloji 15.01.2022 - 08:23, Güncelleme: 15.01.2022 - 08:23
 

GEBZE'DE HEYECANLANDIRAN ÇALIŞMA

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve KBB Gebze Bölgesi koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte Gebze Teknik Üniversitesi’ni ziyaret ederek, yapım çalışmaları devam eden insansız hava aracı hakkında bilgi edindiler.. Zeki Aygün ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "GTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ve yetkililerden insansız hava araçları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ziyaretimiz esnasında Gebze Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören ve projelerini desteklediğimiz öğrencilerimizin oluşturduğu Rover Takımı ile Kuzgun İHA takımının çalışmalarını da inceledik. Yarınlarımızın teminatı gençlerimizin daima yanındayız ve onlarla gurur duyuyoruz." bilgini paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve KBB Gebze Bölgesi koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte Gebze Teknik Üniversitesi’ni ziyaret ederek, yapım çalışmaları devam eden insansız hava aracı hakkında bilgi edindiler..

Zeki Aygün ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "GTÜ Rektörümüz Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan ve yetkililerden insansız hava araçları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Ziyaretimiz esnasında Gebze Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören ve projelerini desteklediğimiz öğrencilerimizin oluşturduğu Rover Takımı ile Kuzgun İHA takımının çalışmalarını da inceledik. Yarınlarımızın teminatı gençlerimizin daima yanındayız ve onlarla gurur duyuyoruz." bilgini paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.