GEBZE'DE EKİPLERDEN LODOS SONRASI ÇALIŞMALAR

İlçeler 30.11.2021 - 16:10, Güncelleme: 30.11.2021 - 16:15
 

GEBZE'DE EKİPLERDEN LODOS SONRASI ÇALIŞMALAR

KOCAELİ HABERİ
Gebze’de lodosun olumsuz etkileri, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaya ortadan kaldırıyor. Meteorolojinin uyarısının ardından Kocaeli’nin tüm ilçeleri etkisi altına alan şiddetli lodosta meydana gelen olumsuzluklara karşı hazırlıklı olan Gebze Belediyesi tarafından mahallelerde çalışmalar yapılıyor. Lodosun etkisiyle olumsuzlukların yaşandığı bölgelerde çalışma başlatan Gebze Belediyesi fen işleri, temizlik işleri ve park-bahçeler müdürlüğü ekipleri temizlik ve bakım çalışmalarını hızla tamamlıyor. Vatandaşlardan gelen ihbar ve çağrılar üzerine harekete geçen Gebze Belediyesi ekipleri, oluşan atıkları kaldırarak temizlik çalışmaları yapıyor. Etkili yağış nedeniyle mahallelerde su baskınlarının yaşanmaması için atık su menfezlerinin de temizliğini gerçekleştiren belediye ekipleri, çalışmalarını hava durumunun normale dönmesine kadar sürdürecek. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze’de lodosun olumsuz etkileri, belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmaya ortadan kaldırıyor.

Meteorolojinin uyarısının ardından Kocaeli’nin tüm ilçeleri etkisi altına alan şiddetli lodosta meydana gelen olumsuzluklara karşı hazırlıklı olan Gebze Belediyesi tarafından mahallelerde çalışmalar yapılıyor. Lodosun etkisiyle olumsuzlukların yaşandığı bölgelerde çalışma başlatan Gebze Belediyesi fen işleri, temizlik işleri ve park-bahçeler müdürlüğü ekipleri temizlik ve bakım çalışmalarını hızla tamamlıyor. Vatandaşlardan gelen ihbar ve çağrılar üzerine harekete geçen Gebze Belediyesi ekipleri, oluşan atıkları kaldırarak temizlik çalışmaları yapıyor. Etkili yağış nedeniyle mahallelerde su baskınlarının yaşanmaması için atık su menfezlerinin de temizliğini gerçekleştiren belediye ekipleri, çalışmalarını hava durumunun normale dönmesine kadar sürdürecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.