GEBZE'DE CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASI

Siyaset 15.09.2024 - 05:51, Güncelleme: 15.09.2024 - 05:51
 

GEBZE'DE CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Cumhur ittifakı ortaklarından MHP'nin Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdi.. Recep Kaya çok mutlu olduğu bu zyaret sosyal medyadan "Cumhur ittifakı ortağımız MHP Gebze İlçe Başkanımız Ali Yalsız ve yönetimine teşkilatımıza yaptıkları nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözler le paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Cumhur ittifakı ortaklarından MHP'nin Gebze İlçe Başkanı Ali Yalsız, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'ya makamında bir ziyaret gerçekleştirdi..

Recep Kaya çok mutlu olduğu bu zyaret sosyal medyadan "Cumhur ittifakı ortağımız MHP Gebze İlçe Başkanımız Ali Yalsız ve yönetimine teşkilatımıza yaptıkları nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." sözler le paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.