GEBZE'DE BİNLERCE KİŞİ MEYDANLARDAYDI

Siyaset 04.08.2024 - 01:12, Güncelleme: 04.08.2024 - 01:12
 

GEBZE'DE BİNLERCE KİŞİ MEYDANLARDAYDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Sivil Dayanışma Platformunun organizasyonu ile dün binlerce kişi Gebze'de İsrail'i ve Hamas Lideri İsmaişl Haniye'nin öldürülmesini protesto etti.. Gebze Eskiçarşının alt girişindeki Ak Parti Gebze İlçe teşkilatının önünde toplanan çok sayıda Gebzeli vatandaş saat 19:00'da topluca Gebze Kent Meydanına yürüyüşe geçtiler. Gebze Kent meydanında binlerce kişiden oluşan binlerce kişi hep birlikte attıkları sloganlar ile İsrail'i ve Hamas Lideri İsmaişl Haniye'nin öldürülmesini prpotesto ettiler.. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile Dilovası belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu'nun da arlarında olduğu çok sayıda Ak Partilinin de katıldığı mitingde sahne alan Ömeroğlu ezgileriyle, Tahir Büyükakın ve Ayçin Kantoğlu'da konuşmalarıyla duygusal anlar yaşattı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Sivil Dayanışma Platformunun organizasyonu ile dün binlerce kişi Gebze'de İsrail'i ve Hamas Lideri İsmaişl Haniye'nin öldürülmesini protesto etti..

Gebze Eskiçarşının alt girişindeki Ak Parti Gebze İlçe teşkilatının önünde toplanan çok sayıda Gebzeli vatandaş saat 19:00'da topluca Gebze Kent Meydanına yürüyüşe geçtiler. Gebze Kent meydanında binlerce kişiden oluşan binlerce kişi hep birlikte attıkları sloganlar ile İsrail'i ve Hamas Lideri İsmaişl Haniye'nin öldürülmesini prpotesto ettiler..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman ve Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile Dilovası belediye başkanı Ramazan Ömeroğlu'nun da arlarında olduğu çok sayıda Ak Partilinin de katıldığı mitingde sahne alan Ömeroğlu ezgileriyle, Tahir Büyükakın ve Ayçin Kantoğlu'da konuşmalarıyla duygusal anlar yaşattı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.