GEBZE TİCARET ODASI KULİSLERİNİ SALLAYAN BULUŞMA

İlçeler 24.10.2024 - 14:47, Güncelleme: 24.10.2024 - 14:47
 

GEBZE TİCARET ODASI KULİSLERİNİ SALLAYAN BULUŞMA

KOCAELİ HABERİ
GTO başkanlığından istifa ederek 2023 genel seçimlerinde Kocaeli Milletvekili seçilen Nail Çiler, GTO Meclis Başkan yardımcısı Habip Karabacak ve GTO önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ercan Altınkaya bugün Artvin'de bir araya geldiler.. CHP Kocaeli'nin Artvinli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ile birlikte Artvin'e giden Nail Çiler bu buluşmayı sosyal medyadan "Hopa Uluslararası Lojistik Kongresine Kocaeli Milletvekilimiz Harun Özgür Yıldızlı ile birlikte katıldık. Lojistik sektörü ülkemiz için stratejik önemde ve doğrudan döviz getirisi olan bir sektördür. Teröre taviz vermeksizin küresel rekabette yer almak amacıyla, lojistik sektörünü geliştirmek ve sorunlarını çözmek için sektör temsilcileri ile her zaman birlikte olacağız." sözleri ile paylaştı.. 2026 yılında yapılacak olan GTO kongresinde mevcut başkan Abdurrahman Aslantaş'ı koltuğundan kaldırmak için bugünden kulis çalışmaları yapıldığı bilinirken, Nail Çiler, Habip Karabacak ve Ercan Altınkaya'nın bu Artvin buluşması, kuliserde geniş bir yankı buldu..  
KOCAELİ HABERİ

GTO başkanlığından istifa ederek 2023 genel seçimlerinde Kocaeli Milletvekili seçilen Nail Çiler, GTO Meclis Başkan yardımcısı Habip Karabacak ve GTO önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ercan Altınkaya bugün Artvin'de bir araya geldiler..

CHP Kocaeli'nin Artvinli milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ile birlikte Artvin'e giden Nail Çiler bu buluşmayı sosyal medyadan "Hopa Uluslararası Lojistik Kongresine Kocaeli Milletvekilimiz Harun Özgür Yıldızlı ile birlikte katıldık. Lojistik sektörü ülkemiz için stratejik önemde ve doğrudan döviz getirisi olan bir sektördür. Teröre taviz vermeksizin küresel rekabette yer almak amacıyla, lojistik sektörünü geliştirmek ve sorunlarını çözmek için sektör temsilcileri ile her zaman birlikte olacağız." sözleri ile paylaştı..

2026 yılında yapılacak olan GTO kongresinde mevcut başkan Abdurrahman Aslantaş'ı koltuğundan kaldırmak için bugünden kulis çalışmaları yapıldığı bilinirken, Nail Çiler, Habip Karabacak ve Ercan Altınkaya'nın bu Artvin buluşması, kuliserde geniş bir yankı buldu..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.