Gebze Teknik Üniversitesi'nin Acı Kaybı!

Yaşam 14.06.2022 - 05:25, Güncelleme: 14.06.2022 - 05:25
 

Gebze Teknik Üniversitesi'nin Acı Kaybı!

KOCAELİ HABERİ
Gebze Teknik Üniversitesi Öğrencisi Mustafa Berk(27) dün Kandıra sahillerinde girdiği denizde dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi! Kandıra Kumcağız sahiline denize girmek için gelen 7 kişi, bir anda dalgaların arasında kalarak gözlerden kayboldu. KOSKEM ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından müdahale edilen kişilerden 6'sı denizden çıkartıldı. Gruptan bir kişi ise denizde kayboldu. Gebze Teknik Üniversitesi öğrencisi olan 22 yaşındaki Mustafa Berk için arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından Mustafa Berk’in denizden çıkartılı. Kalbi duran Berk’e sağlık ekiplerince suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı. Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan Berk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gebze Teknik Üniversitesi Taziye Mesajı Yayınladı "GTÜ Mühendislik fakültesi Elektronik 1. Sınıf Öğrencimiz Musataf Berk'in vefat haberi, GTÜ ailesi olarak bizleri derinden yaraladı. Merhuma Allah'tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Teknik Üniversitesi Öğrencisi Mustafa Berk(27) dün Kandıra sahillerinde girdiği denizde dalgalara kapılarak yaşamını yitirdi!

Kandıra Kumcağız sahiline denize girmek için gelen 7 kişi, bir anda dalgaların arasında kalarak gözlerden kayboldu. KOSKEM ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından müdahale edilen kişilerden 6'sı denizden çıkartıldı. Gruptan bir kişi ise denizde kayboldu.

Gebze Teknik Üniversitesi öğrencisi olan 22 yaşındaki Mustafa Berk için arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmaların ardından Mustafa Berk’in denizden çıkartılı. Kalbi duran Berk’e sağlık ekiplerince suni teneffüs ve kalp masajı yapıldı. Kandıra Devlet Hastanesine kaldırılan Berk, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Gebze Teknik Üniversitesi Taziye Mesajı Yayınladı

"GTÜ Mühendislik fakültesi Elektronik 1. Sınıf Öğrencimiz Musataf Berk'in vefat haberi, GTÜ ailesi olarak bizleri derinden yaraladı. Merhuma Allah'tan rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.