GEBZE TAPU MÜDÜRÜ KUMUŞOĞLU EMLAKÇILARA SESLENDİ

Güncel 02.07.2022 - 22:00, Güncelleme: 02.07.2022 - 22:09
 

GEBZE TAPU MÜDÜRÜ KUMUŞOĞLU EMLAKÇILARA SESLENDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, bugün Kocaelili Emlakçıları, Tapulama mevzuatı konusunda bilgilendirdi.. Aynı zamanda Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı olan Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu emlakçılara verdiği seminersi sosyal medyadan "Bugün Kocaeli Emlak Emlakçılar Odasının Düzenlemiş olduğu “Tapu Sicil Hukuku , Webtapu uygulamaları ve Emlakçıların Başvuru yapmaları hakkında Genel Müdürlüğümüzün Hukuk Müşaviri Deniz Deniz bey ile birlikte eğitim verdik. Bu verimli ve etkin Programı tertipleyen Kocaeli Emlak Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve ekibince teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu, bugün Kocaelili Emlakçıları, Tapulama mevzuatı konusunda bilgilendirdi..

Aynı zamanda Kocaeli Rizeliler Dernek Başkanı olan Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu emlakçılara verdiği seminersi sosyal medyadan "Bugün Kocaeli Emlak Emlakçılar Odasının Düzenlemiş olduğu “Tapu Sicil Hukuku , Webtapu uygulamaları ve Emlakçıların Başvuru yapmaları hakkında Genel Müdürlüğümüzün Hukuk Müşaviri Deniz Deniz bey ile birlikte eğitim verdik. Bu verimli ve etkin Programı tertipleyen Kocaeli Emlak Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve ekibince teşekkür ederiz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.