GEBZE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

Yaşam 06.07.2024 - 18:24, Güncelleme: 06.07.2024 - 18:24
 

GEBZE ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Eskihisar Jandarma Karakolu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Başgöl geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu..  Uzman Çavuş Yavuz Başgöl Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze landarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu olmak üzere çok sayıda vatandaşın katılımı ile düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Şehit Yavuz Başgöl'e Allah'tan rahmet; acılı ailesine ailelesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Eskihisar Jandarma Karakolu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Başgöl geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu..

 Uzman Çavuş Yavuz Başgöl Gebze Çoban Mustafa Paşa camiinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazından sonra başta Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze landarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Poyrazoğlu olmak üzere çok sayıda vatandaşın katılımı ile düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Şehit Yavuz Başgöl'e Allah'tan rahmet; acılı ailesine ailelesine sabır ve başsağlığı diliyoruz..
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.