Gebze Savcısı maganda kurşunu ile yaralandı mı?

Dünya 31.05.2022 - 17:31, Güncelleme: 31.05.2022 - 17:41
 

Gebze Savcısı maganda kurşunu ile yaralandı mı?

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde görev yaptığı öğrenilen Cumhuriyet Savcısı maganda kurşununa hedef olduğu iddia edildi.  Adalet.tv ve ekranhaber.com'da yer alan habere göre; Gebze Adalet Sarayında görevli Cumhuriyet Savcısı H. C.'nin, hafta sonu İstanbul'da balık tutarken, maganda kurşununa hedef olduğu iddia edildi. Haberde ayrıca şu ifadeler yer aldı; Adliye kaynakları, Savcı H.C.'nin sağlık sebebi ile izin aldığını belirterek, konuyla ilgili detay vermediler. Hobi olarak balık tutmak için Üsküdar Kandilli'ye gelen savcı yanında getirdiği olta ile balık tutarken bir anda başında bir acı hissetti. TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR Yapılan ihbar üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil servis ambulansıyla yaralı savcı hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede pompalı tüfekten saçılan saçmaların savcının başına isabet ettiği belirtildi. Hastanede tedavi altına alınan Savcı C.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayı soruşturan polis ekipleri, savcının yaralanmasına neden olan magandayı bulmak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Olay yerindeki kameraların incelendiği öğrenildi.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde görev yaptığı öğrenilen Cumhuriyet Savcısı maganda kurşununa hedef olduğu iddia edildi. 

Adalet.tv ve ekranhaber.com'da yer alan habere göre; Gebze Adalet Sarayında görevli Cumhuriyet Savcısı H. C.'nin, hafta sonu İstanbul'da balık tutarken, maganda kurşununa hedef olduğu iddia edildi.

Haberde ayrıca şu ifadeler yer aldı;

Adliye kaynakları, Savcı H.C.'nin sağlık sebebi ile izin aldığını belirterek, konuyla ilgili detay vermediler. Hobi olarak balık tutmak için Üsküdar Kandilli'ye gelen savcı yanında getirdiği olta ile balık tutarken bir anda başında bir acı hissetti.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR
Yapılan ihbar üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil servis ambulansıyla yaralı savcı hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede pompalı tüfekten saçılan saçmaların savcının başına isabet ettiği belirtildi. Hastanede tedavi altına alınan Savcı C.'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olayı soruşturan polis ekipleri, savcının yaralanmasına neden olan magandayı bulmak için kapsamlı bir çalışma başlattı. Olay yerindeki kameraların incelendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.