GEBZE SANAYİ VE İŞ DÜNYASI İÇİN YENİ BİR PLATFORM KURULDU

Dünya 07.06.2022 - 19:52, Güncelleme: 07.06.2022 - 19:52
 

GEBZE SANAYİ VE İŞ DÜNYASI İÇİN YENİ BİR PLATFORM KURULDU

KOCAELİ HABERİ
GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformu kuruldu.. Gebze Bölgesi İş Dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan R-Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Resul Orman'ın başkanlığında kurulan GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformu'nda, Gebze Bölgesinden çok sayıda önemli sanayici ve iş insanını kurucu üye olarak yer aldı.. GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformu, 11 Haziran 2022 cumartesi günü saat 11:00-13:00'de Gebze Ticaret Odası Meclis salonunda toplanarak ilk genel kurullarını gerçekleştirerek yeni yönetim kurullarını belirleyecekler.. Gebze kamuoyu, GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformunda yer alan sanayici ve iş insanları ile yeni oluşacak yönetim kurulunu şimdiden merak etmeye başladı.. 
KOCAELİ HABERİ

GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformu kuruldu..

Gebze Bölgesi İş Dünyasının tanınmış isimlerinden birisi olan R-Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Resul Orman'ın başkanlığında kurulan GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformu'nda, Gebze Bölgesinden çok sayıda önemli sanayici ve iş insanını kurucu üye olarak yer aldı..

GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformu, 11 Haziran 2022 cumartesi günü saat 11:00-13:00'de Gebze Ticaret Odası Meclis salonunda toplanarak ilk genel kurullarını gerçekleştirerek yeni yönetim kurullarını belirleyecekler..

Gebze kamuoyu, GETİP - Gebze Ticaret ve İş Geliştime Platformunda yer alan sanayici ve iş insanları ile yeni oluşacak yönetim kurulunu şimdiden merak etmeye başladı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.