GEBZE NÜFUS MÜDÜRÜ HASAN AYDIN'IN MUTLU GÜNÜ

Magazin - Cemiyet 03.07.2022 - 16:12, Güncelleme: 03.07.2022 - 16:12
 

GEBZE NÜFUS MÜDÜRÜ HASAN AYDIN'IN MUTLU GÜNÜ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin en sevilen ve tanınan bürokratlarından birisi olan Gebze İlçe Nüfus ve vatandaşlık işleri müdürü Hasan Aydın oğlu Osman Fatih'i evlendirdi.. Hasan ve Ümmügül Aydın'ın oğlu Osman Fatih ile İsmail ve Tülay Oran'ın güzel kızları Zeynep Oran'ın bugün Gebze Delta Otelde gerçekleşen düğün törenine, başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Gebze eski emekli kaymakamları Salih Karabulut ve Mehmet Arslan,  Gebze Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, MHP Gebze eski ilçe başkanı Hamit Kuş, SP Kocaeli eski il genel meclis üyesi Hüseyin Acet, Ak Parti Darıca Belediye Meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu, GTO Yönetim Kurulu üyesi Yücel Yılmazel ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere daire müdürleri, siyasetçiler, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katılım sağlayarak bu mutlu günlerinde Avcı ve Oran aillerinin sevinç ve mutluluklarını paylaşarak genç çifte yaşam boyu mutluluklar dilediler..   
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin en sevilen ve tanınan bürokratlarından birisi olan Gebze İlçe Nüfus ve vatandaşlık işleri müdürü Hasan Aydın oğlu Osman Fatih'i evlendirdi..

Hasan ve Ümmügül Aydın'ın oğlu Osman Fatih ile İsmail ve Tülay Oran'ın güzel kızları Zeynep Oran'ın bugün Gebze Delta Otelde gerçekleşen düğün törenine, başta Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu, Gebze Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, Gebze eski emekli kaymakamları Salih Karabulut ve Mehmet Arslan,  Gebze Belediyesi Önceki Dönem Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Dilovası eski belediye başkanı Ali Toltar, MHP Gebze eski ilçe başkanı Hamit Kuş, SP Kocaeli eski il genel meclis üyesi Hüseyin Acet, Ak Parti Darıca Belediye Meclis üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu, GTO Yönetim Kurulu üyesi Yücel Yılmazel ve gazetemiz genel yayın yönetmeni Cengiz Yucak olmak üzere daire müdürleri, siyasetçiler, STK Başkanları ve çok sayıda davetli katılım sağlayarak bu mutlu günlerinde Avcı ve Oran aillerinin sevinç ve mutluluklarını paylaşarak genç çifte yaşam boyu mutluluklar dilediler.. 
Bir 18 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.