GEBZE NÜFUS MEMURU TÜRKİYE 1.İNCİSİ OLDU

İlçeler 19.11.2021 - 17:00, Güncelleme: 19.11.2021 - 17:00
 

GEBZE NÜFUS MEMURU TÜRKİYE 1.İNCİSİ OLDU

KOCAELİ HABERİ
2021 Eylül ayında Kocaeli'yi ziyaret gelen Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Kocaeli ili içersinde 2021 yılı ilk 8 ay içerisinde en fazla işlem yapan Gebze Nüfsu Personeli İsmail Dağdelen'i en başarılı memur seçildiği için bizzat Başarı Belgesi ile ödüllendirmişti.. Gebze Nüfus personeli İsmail Dağdelen yine bu 2021 Kasım ayı içesinde, Türkiye çapında 1 hafta içinde en çok işlem yapan başarılı Nüfus memuru seçildi. Bu başarısuından dolayı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, bizzat telefonla kendisini arayarak tebrik edip başarılar diledi.. Ayrıca Gebze İlçe Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın'da İsmail Dağdelen'i makam odasında ağırlayarak tebrik etti
KOCAELİ HABERİ

2021 Eylül ayında Kocaeli'yi ziyaret gelen Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, Kocaeli ili içersinde 2021 yılı ilk 8 ay içerisinde en fazla işlem yapan Gebze Nüfsu Personeli İsmail Dağdelen'i en başarılı memur seçildiği için bizzat Başarı Belgesi ile ödüllendirmişti..

Gebze Nüfus personeli İsmail Dağdelen yine bu 2021 Kasım ayı içesinde, Türkiye çapında 1 hafta içinde en çok işlem yapan başarılı Nüfus memuru seçildi. Bu başarısuından dolayı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl, bizzat telefonla kendisini arayarak tebrik edip başarılar diledi..

Ayrıca Gebze İlçe Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın'da İsmail Dağdelen'i makam odasında ağırlayarak tebrik etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.