'GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER'İN TAYİNİ ÇIKTI' HABERİ ASILSIZ ÇIKTI

Güncel 27.06.2022 - 16:58, Güncelleme: 27.06.2022 - 16:58
 

'GEBZE KAYMAKAMI MUSTAFA GÜLER'İN TAYİNİ ÇIKTI' HABERİ ASILSIZ ÇIKTI

kocaeli haberi
Bugün bazı yayın organlarında yer alan "Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in tayini Bursa’nın Nilüfer ilçesine çıktı. 2017 yılından beri Gebze’de Kaymakamlık görevini sürdüren Mustafa Güler’in yerine Bahçelievler kaymakamı İlker Arıkan atandı." haberinin asılsız olduğu öğrenildi.. İçişleri Bakanlığı kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre; Gebze'de görev süresi 5 yılı tamamladığı için mevzuata gereği, Mustafa Güler'in başka bir yere atanması beklenirken, Bursa'nın Nilüfer ilçesine tayin edildiği ve Gebze'ye ise Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan'ın atandığı şeklinde verilmiş bir resmi karar yok.. Öte yandan Gebze Kaymakam Mustafa Güler yarın sabah Gebzeli gazeteciler ile Eskihisar'da sabah kahvaltısında buluşarak, 5 yıllık hizmet sürecini anlatacak..
kocaeli haberi

Bugün bazı yayın organlarında yer alan "Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in tayini Bursa’nın Nilüfer ilçesine çıktı. 2017 yılından beri Gebze’de Kaymakamlık görevini sürdüren Mustafa Güler’in yerine Bahçelievler kaymakamı İlker Arıkan atandı." haberinin asılsız olduğu öğrenildi..

İçişleri Bakanlığı kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre; Gebze'de görev süresi 5 yılı tamamladığı için mevzuata gereği, Mustafa Güler'in başka bir yere atanması beklenirken, Bursa'nın Nilüfer ilçesine tayin edildiği ve Gebze'ye ise Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan'ın atandığı şeklinde verilmiş bir resmi karar yok..

Öte yandan Gebze Kaymakam Mustafa Güler yarın sabah Gebzeli gazeteciler ile Eskihisar'da sabah kahvaltısında buluşarak, 5 yıllık hizmet sürecini anlatacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.