GEBZE İZMİT ARASINDA HOŞ MUHABBET

Dünya 30.11.2021 - 18:14, Güncelleme: 30.11.2021 - 18:25
 

GEBZE İZMİT ARASINDA HOŞ MUHABBET

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Adı her ne kadar Kocaelispor olsa dahi Gebze Bölgesinin gözünde "İzmit'in takımı" olan Kocaelispor'un yönetim kurulunda Başkan vekili olarak yer alan Gebzeli Av. Harun Kaya ile Kocaelispor Başkanı Engin Koyun arasından deyim yerinde ise su sızmıyor.. Kocaelispor, yarın kupada oynayacağı Adanaspor maçı için bugün Adana'ya seyahat ederken, Başkan vekili Harun Kaya'nın Başkan Engin Koyun ile  havaalanından "Adana Yolunda.. Hoş sohbet.." sözleri ile paylaştığı samimi fotoğraf karesi bize "Gebze İzmit arasında hoş muhabbet" başlığı attırdı..  Tabi ki bu samimiyetin sadece spor tutkunluğundan değil perde gerisinde siyasi birlikten kaynaklandığı da bir gerçek. Zira Engin Koyun Ak Parti Körfez eski ilçe başkanı ve Harun Kaya'da Ak Partili ve Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'nın kardeşi.. 
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Adı her ne kadar Kocaelispor olsa dahi Gebze Bölgesinin gözünde "İzmit'in takımı" olan Kocaelispor'un yönetim kurulunda Başkan vekili olarak yer alan Gebzeli Av. Harun Kaya ile Kocaelispor Başkanı Engin Koyun arasından deyim yerinde ise su sızmıyor..

Kocaelispor, yarın kupada oynayacağı Adanaspor maçı için bugün Adana'ya seyahat ederken, Başkan vekili Harun Kaya'nın Başkan Engin Koyun ile  havaalanından "Adana Yolunda.. Hoş sohbet.." sözleri ile paylaştığı samimi fotoğraf karesi bize "Gebze İzmit arasında hoş muhabbet" başlığı attırdı.. 

Tabi ki bu samimiyetin sadece spor tutkunluğundan değil perde gerisinde siyasi birlikten kaynaklandığı da bir gerçek. Zira Engin Koyun Ak Parti Körfez eski ilçe başkanı ve Harun Kaya'da Ak Partili ve Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya'nın kardeşi.. 

Bir 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.