GEBZE İTFAİYESİNİN ACI GÜNÜ!

Dünya 28.08.2024 - 18:56, Güncelleme: 28.08.2024 - 19:08
 

GEBZE İTFAİYESİNİN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze İtfaiyesi'nde görevli personellerden Oğuz Gökçe ve Vahap Elden Kandıra istikametinde motor kazası geçirdi. Oğuz Gökçe bu feci trafik kazasında yaşamını yitirdi. Gebze'de ki itfaiye teşkilatını ziyaret ederek taziyelerini ileten Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Yandık bu acı haberi sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu; "Gebze İtfaiyesi'nde görevli arkadaşlarımızdan Oğuz Gökçe ve Vahap Elden Kandıra istikametinde motor kazası geçirmiş, ve maalesef Oğuz kardeşimiz bu elim kazada hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşimize de şifalar diliyorum. Bizde Gebze itfaiye Teşkilatımıza üzüntü ve başsağlığı dileklerimizi ilettik."
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze İtfaiyesi'nde görevli personellerden Oğuz Gökçe ve Vahap Elden Kandıra istikametinde motor kazası geçirdi. Oğuz Gökçe bu feci trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Gebze'de ki itfaiye teşkilatını ziyaret ederek taziyelerini ileten Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Yandık bu acı haberi sosyal medyadan şu ifadelerle duyurdu;

"Gebze İtfaiyesi'nde görevli arkadaşlarımızdan Oğuz Gökçe ve Vahap Elden Kandıra istikametinde motor kazası geçirmiş, ve maalesef Oğuz kardeşimiz bu elim kazada hayatını kaybetmiştir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyorum. Yaralı kardeşimize de şifalar diliyorum. Bizde Gebze itfaiye Teşkilatımıza üzüntü ve başsağlığı dileklerimizi ilettik."
Fotoğraf açıklaması yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.