GEBZE İSTANBUL'UN HAFRİYAT ÇÖPLÜĞÜ MÜ?

İlçeler 30.07.2024 - 14:34, Güncelleme: 30.07.2024 - 14:40
 

GEBZE İSTANBUL'UN HAFRİYAT ÇÖPLÜĞÜ MÜ?

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gebze Sultanorhan Mahallesi önceki dönem Muhtarı Hüseyin Ayar facebook sayfasından yaptığı fotoğraflı paylaşımda “Burası Gebze İstanbul'un çöplüğü yıllardır taşınan her tür hafriyat tepeler oluşturmuş Allah muhafaza Erzincan gibi mi olmamız lazım Kocaeli milletvekillerimizi göreve davet ediyoruz.” İfadeleri ile Gebze’ye İstanbul’dan gelen hafriyatların döküldüğü şeklinde bir iddiada bulundu.. Hüseyin Ayar daha sonra kocaelihaberi.com sitemizde yayınlanan Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ile ilgili bir haberin facebook paylaşımının altına “Sayın başkanım İstanbul'un çöplüğü olmuşuz yıllardır taşınan hafriyat tepeleri oluşmuş Gebze'nin sahibi Yok mu” şeklinde bir yorum yaptı.. Hüseyin Ayar yine kocaelihaberi.com sitemizde yayınlanan Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile ilgili bir haberin facebook paylaşımının altına da “Sadece yer satmak değil İstanbul'un hafriyatı çöpü Gebze'ye para karşılığı dökülüyor bu rant gimlere gidiyor diye sormak lazım muhalefet partililer bunu gündem yapın lütfen” yorumunu yazdı.. Hüseyin Ayar en son olarak yine yine kocaelihaberi.com sitemizde yayınlanan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler ile ilgili bir haberin facebook paylaşımının altına da “Sayın vekilim İstanbul'un hafriyatı Gebze'ye taşınıyor buna da çözüm bekliyoruz” yorumunu yazarak şikayetini iletmiş oldu.. Gebze Sultanorhan Mahallesi önceki dönem Muhtarı Hüseyin Ayar’ın facebook’dan ısrarla dile getirdiği bu hafriyat iddiasına biz de daha fazla kayıtsız kalmamak için buradan yayınlanan Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ü konuyu araştırmaya ve CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler’i de bu konunun takipçisi olmaya davet ediyoruz.. Muhatapların bu iddiaya yönelik açıklama ve çalışmalarını buradan sizlere aktaracağız..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gebze Sultanorhan Mahallesi önceki dönem Muhtarı Hüseyin Ayar facebook sayfasından yaptığı fotoğraflı paylaşımda “Burası Gebze İstanbul'un çöplüğü yıllardır taşınan her tür hafriyat tepeler oluşturmuş Allah muhafaza Erzincan gibi mi olmamız lazım Kocaeli milletvekillerimizi göreve davet ediyoruz.” İfadeleri ile Gebze’ye İstanbul’dan gelen hafriyatların döküldüğü şeklinde bir iddiada bulundu..

Hüseyin Ayar daha sonra kocaelihaberi.com sitemizde yayınlanan Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ile ilgili bir haberin facebook paylaşımının altına “Sayın başkanım İstanbul'un çöplüğü olmuşuz yıllardır taşınan hafriyat tepeleri oluşmuş Gebze'nin sahibi Yok mu” şeklinde bir yorum yaptı..

Hüseyin Ayar yine kocaelihaberi.com sitemizde yayınlanan Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz ile ilgili bir haberin facebook paylaşımının altına da “Sadece yer satmak değil İstanbul'un hafriyatı çöpü Gebze'ye para karşılığı dökülüyor bu rant gimlere gidiyor diye sormak lazım muhalefet partililer bunu gündem yapın lütfen” yorumunu yazdı..

Hüseyin Ayar en son olarak yine yine kocaelihaberi.com sitemizde yayınlanan CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler ile ilgili bir haberin facebook paylaşımının altına da “Sayın vekilim İstanbul'un hafriyatı Gebze'ye taşınıyor buna da çözüm bekliyoruz” yorumunu yazarak şikayetini iletmiş oldu..

Gebze Sultanorhan Mahallesi önceki dönem Muhtarı Hüseyin Ayar’ın facebook’dan ısrarla dile getirdiği bu hafriyat iddiasına biz de daha fazla kayıtsız kalmamak için buradan yayınlanan Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ve Gebze belediye başkanı Zinnur Büyükgöz’ü konuyu araştırmaya ve CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler’i de bu konunun takipçisi olmaya davet ediyoruz..

Muhatapların bu iddiaya yönelik açıklama ve çalışmalarını buradan sizlere aktaracağız..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.