Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünden ücretsiz eğitim

Sağlık 12.06.2022 - 11:49, Güncelleme: 12.06.2022 - 11:49
 

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğünden ücretsiz eğitim

kocaeli haberi
Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gebe Bilgilendirme sınıfı mezunlarını vermeye devam ettikleri eğitimi aşağıdaki açıklama ile paylaşarak anne adaylarını bilgilendirem için davet etti; Gebe Bilgilendirme Sınıfımız da alanında deneyimli ve eğitimli Hemşire Güzin Aslan, Ebe Habibe Başaran, Hemşire Gamze Gürsoy eşliğinde 4 seanslık eğitim sürecimizde; Eğitim sonunda gebelerimize katılım belgeleri takdim edilmiştir. Mezun olan gebelerimiz, alınan eğitimlerle doğumda süreci daha rahat yönettikleri, anneliği daha derinden hissettiklerini, emzirme döneminde sıkıntı daha az yaşadıklarını, sıkıntı yaşasalar da nereye başvurması gerektiğini bildiklerini ifade ederek teşekkür ettiler. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak amacımız tüm gebelerimizin bu bilinçle hareket ederek anneliğin ve babalığın farkındalığını hissetmesi. Bu yüzden Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Gebe Bilgilendirme Sınıfı olarak tüm gebelerimizi GEBE BİLGİLENDİRME SINIFINA davet ediyoruz. BAŞVURU İÇİN İLETİŞİM VE ADRES GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ Sultan Orhan Mah. 1120 sok. No:37 AÇSAP İlyas Bey Camii yanı Tel: 0 262 646 58 43 KURSA KATILIM ÜCRETSİZDİR. TÜM GEBELERİMİZİ BEKLİYORUZ.
kocaeli haberi

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gebe Bilgilendirme sınıfı mezunlarını vermeye devam ettikleri eğitimi aşağıdaki açıklama ile paylaşarak anne adaylarını bilgilendirem için davet etti;

Gebe Bilgilendirme Sınıfımız da alanında deneyimli ve eğitimli Hemşire Güzin Aslan, Ebe Habibe Başaran, Hemşire Gamze Gürsoy eşliğinde 4 seanslık eğitim sürecimizde;
Eğitim sonunda gebelerimize katılım belgeleri takdim edilmiştir. Mezun olan gebelerimiz, alınan eğitimlerle doğumda süreci daha rahat yönettikleri, anneliği daha derinden hissettiklerini, emzirme döneminde sıkıntı daha az yaşadıklarını, sıkıntı yaşasalar da nereye başvurması gerektiğini bildiklerini ifade ederek teşekkür ettiler.
Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak amacımız tüm gebelerimizin bu bilinçle hareket ederek anneliğin ve babalığın farkındalığını hissetmesi. Bu yüzden Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü Gebe Bilgilendirme Sınıfı olarak tüm gebelerimizi GEBE BİLGİLENDİRME SINIFINA davet ediyoruz.
BAŞVURU İÇİN İLETİŞİM VE ADRES
GEBZE İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
Sultan Orhan Mah. 1120 sok. No:37 AÇSAP
İlyas Bey Camii yanı Tel: 0 262 646 58 43
KURSA KATILIM ÜCRETSİZDİR.
TÜM GEBELERİMİZİ BEKLİYORUZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.