GEBZE İÇİN EN BÜYÜK PROJEDE İMZALAR ATILDI

İlçeler 24.11.2021 - 05:05, Güncelleme: 24.11.2021 - 05:13
 

GEBZE İÇİN EN BÜYÜK PROJEDE İMZALAR ATILDI

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan "Gebze Millet Bahçesi"nin proje ve ihale aşaması tamamlandı.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu güzel haberi "Milletin Bahçesi, Gebze Millet Bahçesi'nin ihalesi tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Tahir Büyükakın'a şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı iletiyorum. Hayırlı olsun" sözleri ile duyurduktan sonra paylaşımına Gebze Belediyesinin şiarı olan "İşin Özü Aşkla Çalışmak" ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin "Çalışınca Oluyor" şiarını ekledi..  
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan "Gebze Millet Bahçesi"nin proje ve ihale aşaması tamamlandı..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz bu güzel haberi "Milletin Bahçesi, Gebze Millet Bahçesi'nin ihalesi tamamlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Tahir Büyükakın'a şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı iletiyorum. Hayırlı olsun" sözleri ile duyurduktan sonra paylaşımına Gebze Belediyesinin şiarı olan "İşin Özü Aşkla Çalışmak" ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin "Çalışınca Oluyor" şiarını ekledi..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.