GEBZE// Eskisi öyle idi şimdi böyle oldu

İlçeler 30.11.2021 - 20:16, Güncelleme: 30.11.2021 - 20:16
 

GEBZE// Eskisi öyle idi şimdi böyle oldu

KOCAELİ HABERİ
Gebze eski adliye binası Gebze Belediyesine devredildikten sonra Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Eski Adliye Binasının Gençlik Merkezi olacağını duyurmuştu.. Başkan Büyükgöz konuyla ilgili açıklamasında “Gebze Eski Adliye binamızı Gebze’mize kazandırmak için çok uğraştık ve başardık. Belediyemiz burayı devraldı. Burayı, eğitim, spor, meslek eğitimi, kütüphane, Kodlama Atölyeleri ve Dijital Dönüşüm ofislerinden oluşan tam teşekküllü bir Gençlik Merkezi yapacağız. 2021 Yılı itibariyle Gebzeli gençlerimizin hizmetinde olacak” ifadelerine yer vermişti.. Ve Başkan Büyükgöz bugün binadaki son durumu inceledikten sonra "Gençliğin Yeni Merkezi, 2 Aya Tamam İnşallah. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Gebze eski adliye binası Gebze Belediyesine devredildikten sonra Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Eski Adliye Binasının Gençlik Merkezi olacağını duyurmuştu..

Başkan Büyükgöz konuyla ilgili açıklamasında “Gebze Eski Adliye binamızı Gebze’mize kazandırmak için çok uğraştık ve başardık. Belediyemiz burayı devraldı. Burayı, eğitim, spor, meslek eğitimi, kütüphane, Kodlama Atölyeleri ve Dijital Dönüşüm ofislerinden oluşan tam teşekküllü bir Gençlik Merkezi yapacağız. 2021 Yılı itibariyle Gebzeli gençlerimizin hizmetinde olacak” ifadelerine yer vermişti..

Ve Başkan Büyükgöz bugün binadaki son durumu inceledikten sonra "Gençliğin Yeni Merkezi, 2 Aya Tamam İnşallah. Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor." paylaşımında bulundu..

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.