GEBZE DİŞ POLİKLİNİĞİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Sağlık 28.04.2024 - 05:17, Güncelleme: 28.04.2024 - 05:17
 

GEBZE DİŞ POLİKLİNİĞİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ
Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin binasında hasar tespiti üzerine yenilenmesi nedeniyle, hastanenin bir kısmı Darıca Birinci Basamak Sağlık Kompleksinde, bir kısmı da Gebze İlyasbey Aile Sağlığı Merkezine taşınarak hizmet vermeye başladı.. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamda şu bilgileri paylaştı; DİŞ POLİKLİNİĞİMİZ GEBZE İLYASBEY SAĞLIK MERKEZİMİZDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI Diş Polikliniği, Randevuyla çalışmakta olup şu şekilde randevu almanız gerekiyor: 1-Alo 182’yi arayıp, Darıca ADSM, Gebze İlyasbey Genel Diş Polikliniğine randevu alacaksınız 2- Ya da MHRS sitemi üzerinden randevu almanız gerekiyor. Buda şu şekilde oluyor: İnternetten google’dan MHRS sistemine giriş yapılacak ordan genel randevu arama kısmından İl( Kocaeli) İlçe (Darıca) Hastane bilgileri doldurulduktan sonra muayene yeri seçme yerinden listenin sonlarında Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Gebze İlyasbey Genel Diş polikliniğini seçiyorsunuz, sonra randevu ara kısmından hekim isimlerini seçerek randevunuzu oluşturuyorsunuz.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin binasında hasar tespiti üzerine yenilenmesi nedeniyle, hastanenin bir kısmı Darıca Birinci Basamak Sağlık Kompleksinde, bir kısmı da Gebze İlyasbey Aile Sağlığı Merkezine taşınarak hizmet vermeye başladı..

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamda şu bilgileri paylaştı;

DİŞ POLİKLİNİĞİMİZ GEBZE İLYASBEY SAĞLIK MERKEZİMİZDE HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Diş Polikliniği, Randevuyla çalışmakta olup şu şekilde randevu almanız gerekiyor:
1-Alo 182’yi arayıp, Darıca ADSM, Gebze İlyasbey Genel Diş Polikliniğine randevu alacaksınız
2- Ya da MHRS sitemi üzerinden randevu almanız gerekiyor.
Buda şu şekilde oluyor:
İnternetten google’dan MHRS sistemine giriş yapılacak ordan genel randevu arama kısmından İl( Kocaeli) İlçe (Darıca) Hastane bilgileri doldurulduktan sonra muayene yeri seçme yerinden listenin sonlarında Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Gebze İlyasbey Genel Diş polikliniğini seçiyorsunuz, sonra randevu ara kısmından hekim isimlerini seçerek randevunuzu oluşturuyorsunuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.