GEBZE BÖLGESİNİN MİLLİ ÇOCUĞU BİR ALTIN MADALYA DAHA KAZANDI

Güncel 27.06.2022 - 05:26, Güncelleme: 27.06.2022 - 05:26
 

GEBZE BÖLGESİNİN MİLLİ ÇOCUĞU BİR ALTIN MADALYA DAHA KAZANDI

KOCAELİ HABERİ
Olimpiyat Gururumuz ve Gebze Bölgesinin milli karatecisi Eray Şamdan, Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda, erkekler kumite 60 kiloda altın madalya elde ederek, madalyalarına bir yenisini daha ekledi... Erkekler kumite 60 kiloda Eray Şamdan, yarı finalde eşleştiği Mısırlı rakibi Amr Aboukora'yı yenerek finale yükseldi. Eray, finalde karşılaştığı Cezayirli Ala Salmi'yi 5-0 yenerek altın madalyaya uzandı.Eray Şamdan bu galibiyet ile Milli sporcu, Türkiye'ye Akdeniz Oyunları'nda ilk altın madalyayı kazandıran isim oldu. Eray Şamdan altın madalyayı kazandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Altın madalya aldığım için çok mutluyum. Ülkemize ilk altın madalyasını getirdiğim için çok mutluyum. Vatana millete hayırlı olsun." dedi.. Eray şamdan'ın bu başarısı yaşadığı Gebze Bölgesinde vu sporcusu olduğu Darııca Belediye Spor Kulübü camiasında büyük bir sevinç oluşturdu..
KOCAELİ HABERİ

Olimpiyat Gururumuz ve Gebze Bölgesinin milli karatecisi Eray Şamdan, Cezayir'de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları'nda, erkekler kumite 60 kiloda altın madalya elde ederek, madalyalarına bir yenisini daha ekledi...

Erkekler kumite 60 kiloda Eray Şamdan, yarı finalde eşleştiği Mısırlı rakibi Amr Aboukora'yı yenerek finale yükseldi. Eray, finalde karşılaştığı Cezayirli Ala Salmi'yi 5-0 yenerek altın madalyaya uzandı.Eray Şamdan bu galibiyet ile Milli sporcu, Türkiye'ye Akdeniz Oyunları'nda ilk altın madalyayı kazandıran isim oldu.

Eray Şamdan altın madalyayı kazandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, "Altın madalya aldığım için çok mutluyum. Ülkemize ilk altın madalyasını getirdiğim için çok mutluyum. Vatana millete hayırlı olsun." dedi..

Eray şamdan'ın bu başarısı yaşadığı Gebze Bölgesinde vu sporcusu olduğu Darııca Belediye Spor Kulübü camiasında büyük bir sevinç oluşturdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.