GEBZE BELEDİYESİNDE YENİ BİR MÜDÜRLÜK DAHA KURULDU

İlçeler 23.08.2024 - 12:18, Güncelleme: 23.08.2024 - 12:18
 

GEBZE BELEDİYESİNDE YENİ BİR MÜDÜRLÜK DAHA KURULDU

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Zinnur Büyükgöz geçtiğimiz aylarda, Gebze Belediye Meclisinde aldırmış olduğu bir karar ile Gebze Belediyesi bünyesini yeni bir müdürlük daha katarak "Kadın Aile Müdürlüğü"nü kurdu.. Gebze Belediyesi Kadın ve Aişle Müdürlüğüne ise Zeynep Işık getirildi.. Ak Parti Gebze ilçe kadın kolları başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Habibe Yıldırım Çırak dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kadın Aile Müdürü Zeynep Işık'ı makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" ve başarı dileklerini iletti..
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci kez Gebze Belediye Başkanlığına seçilen Zinnur Büyükgöz geçtiğimiz aylarda, Gebze Belediye Meclisinde aldırmış olduğu bir karar ile Gebze Belediyesi bünyesini yeni bir müdürlük daha katarak "Kadın Aile Müdürlüğü"nü kurdu..

Gebze Belediyesi Kadın ve Aişle Müdürlüğüne ise Zeynep Işık getirildi..

Ak Parti Gebze ilçe kadın kolları başkanı ve Gebze Belediye Meclis üyesi Habibe Yıldırım Çırak dün yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kadın Aile Müdürü Zeynep Işık'ı makamında ziyaret ederek "hayırlı olsun" ve başarı dileklerini iletti..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.