GEBZE BELEDİYESİ O PARAYI HESAPLARA YATIRDI

Güncel 24.10.2024 - 09:04, Güncelleme: 24.10.2024 - 09:04
 

GEBZE BELEDİYESİ O PARAYI HESAPLARA YATIRDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi eğitim destek programı kapsamında hayata geçirilen ve devlet üniversitesinin lisans bölümlerine ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere verileceği önceden duyurulan 5 bin Liralık nakdi destek yardımları, öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. Gebze Belediyesi Sosyal Destekler Müdürlüğü tarafından, başvurular arasında şartları yerine getirdiği tespit edilen 1118 öğrencinin hesaplarına 5 bin Liralık nakdi destek yardımları banka hesaplarına yatırıldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebze Belediyesi olarak eğitime destek amacımız doğrultusunda geçtiğimiz yıl ve bu yıl YKS sınav bedellerini de yatırmıştık. Eğitime destek programı kapsamında seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz şekilde devlet üniversitelerinden birine ilk defa kayıt yaptıran ve Gebze’de ikamet eden gençlerimize 5 bin TL eğitim yardımı kararı da almıştık. Başvuru süresi sonunda şartları yerine getiren sevgili evlatlarımızdan 1.118’ine 5 bin TL’lik eğitim yardımlarını hesaplarına yatırdık. Güle güle harcamaları dileğiyle tüm öğrenci kardeşlerime üniversite eğitimlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi eğitim destek programı kapsamında hayata geçirilen ve devlet üniversitesinin lisans bölümlerine ilk defa kayıt yaptıran öğrencilere verileceği önceden duyurulan 5 bin Liralık nakdi destek yardımları, öğrencilerin hesaplarına yatırıldı.

Gebze Belediyesi Sosyal Destekler Müdürlüğü tarafından, başvurular arasında şartları yerine getirdiği tespit edilen 1118 öğrencinin hesaplarına 5 bin Liralık nakdi destek yardımları banka hesaplarına yatırıldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Gebze Belediyesi olarak eğitime destek amacımız doğrultusunda geçtiğimiz yıl ve bu yıl YKS sınav bedellerini de yatırmıştık. Eğitime destek programı kapsamında seçim beyannamemizde vaat ettiğimiz şekilde devlet üniversitelerinden birine ilk defa kayıt yaptıran ve Gebze’de ikamet eden gençlerimize 5 bin TL eğitim yardımı kararı da almıştık. Başvuru süresi sonunda şartları yerine getiren sevgili evlatlarımızdan 1.118’ine 5 bin TL’lik eğitim yardımlarını hesaplarına yatırdık. Güle güle harcamaları dileğiyle tüm öğrenci kardeşlerime üniversite eğitimlerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.